Setari Cookie-uri

Pregătește-te pentru o vară ISDIN!

Alege Fotoprotecția ISDIN: Inovație în fiecare textură, protecție pentru fiecare tip de piele

CP

Trăim vremuri complicate. Nesiguranța pare să fie la fiecare pas, însă mai sunt aspecte din viața noastră asupra cărora noi avem controlul. Sănătatea e cea mai importantă și cu un minimum de efort o putem ține la cote ridicate. La fel și starea de bine. Și pentru că se apropie sezonul estival, prima pe lista priorităților noastre e bine să se regăsească fotoprotecția.

Soare după pofta inimii

După doi ani de pandemie, eliminarea restricțiilor și scăderea incidenței COVID, ne dorim să ne petrecem cât mai mult timp la soare. Sănătatea și starea de bine sunt direct influențate de soare, însă nu trebuie să uităm de riscurile care vin odată cu expunerea la radiațiile solare. Arsurile și fotoîmbătrânirea pot fi prevenite folosind produse adecvate pentru îngrijirea pielii și pentru protecția ei față de ultraviolete, precum și punând în practică obiceiurile de prevenție redomandate de specialiști. Gama ISDIN FotoUltra oferă protecție solară facială pentru pielea care are nevoie de ceva în plus! Alege Fotoprotecția ISDIN: texturi inovatoare și, mai ales, protecție personalizată pentru fiecare tip de piele.

Citește și:

Fără pete solare

Dacă știi că în alți ani tenul tău s-a pătat, atunci sigur ai nevoie de un produs mai eficient în prevenirea petelor, cum este ISDIN Spot Prevent. Acesta previne și tratează petele provocate de soare care apar, de obicei, pe frunte, obraji și deasupra buzei superioare.

Dacă tenul tău este deja pătat, atunci ai nevoie de o cremă cu fotoprotecție ridicată. La ISDIN, îți propunem formule care, în timp, împiedică pigmentarea și ajută la eliminarea petelor deja formate. ISDIN Active Unify oferă fotoprotecție cu triplă acțiune de depigmentare. Produsul este ideal când vrei să tratezi petele provocate de soare, care apar sau deja sunt prezente, de obicei pe frunte, obraji și deasupra buzei superioare.

Protecție cu triplă acțiune împotriva fotoîmbătrânirii

Citește și:

Îți dorești o doză de prospețime, o bună îngrijire și o protecție ridicată pentru tenul tău? ISDIN AGE Repair are o textură lejeră, apoasă, cu absorbție rapidă, perfectă pentru utilizarea zilnică. AGE Repair oferă o protecție ridicată SPF50 UVB/UVA, stimulează refacerea celulară după acțiunea nocivă a soarelui și reduce aspectul ridurilor. Nu degeaba, ISDIN este brandul #1 în protecție solară în Spania (lider pe piața de dermato-cosmetice din Spania

Protecția solară înseamnă sănătate

Cu o floare nu se face primăvară, dar oferind în fiecare zi pielii o îngrijire pe măsură, te vei bucura de sănătate și un aspect tânăr mai mult timp. Protecția solară nu trebuie să lipsească indiferent dacă mergi la plajă sau doar petreci timp în aer liber. Soarele acționează la fel oriunde te-ai afla: în oraș, în parc, la țară, la munte sau pe malul mării. O arsură nu e ceva banal care trece, ea afectează ADN-ul celular, ceea ce ar putea duce, în timp, chiar și la apariția cancerului de piele. Avem nevoie de protecție solară pentru a rămâne sănătoși! Prin procesul de cercetare-inovare sunt dezvoltate produse cu formule inovatoare, așa cum este ISDIN Eryfotona AK-NMSC, ce asigură prevenție și tratament adjuvant protector în leziuni actinice (cu risc mai mare de a dezvolta cancer de piele) și cancer de piele non-melanom. Include tehnologia inovatoare DNA Repairsomes®: SPF 100+ UVB, UVA, LUMINĂ VIZIBILĂ, IR-A și fotoliază încapsulată în lipozomi (molecule care transportă enzimele de fotoreactivare care au rolul de a repara mutațiile ADN-ului produse de ultraviolete). Utilizarea fluidului Eryfotona AK-NMSC reduce și ameliorează câmpul de cancerizare subclinic asociat cu keratoza actinică și alte forme de cancer de piele non-melanom, cu numeroase rezultate dovedite clinic.

Citește și:

Trusa pentru soare

Oferă-i pielii tale îngrijirea și protecția de care are nevoie și, mai ales acum vara, pune accentul pe hidratare, atât din interior, cât și din exterior. Fotoprotecția va menține pielea sănătoasă, dar și hidratată, adică fină, tonică și strălucitoare. În fiecare zi avem nevoie de protecție și mai ales pe zonele cele mai expuse la soare: față, gât, urechi și mâini. Și pentru că timpul este prețios azi, un produs care să îngrijrească și să protejeze într-un singur pas e tot ce avem nevoie! UVA/UVB SPF 50)

Antioxidanții care ne salvează

Bazează-te pe puterea antioxidantă a plantelor! Razele UV, poluarea, alimentația au efect oxidativ la nivelul pielii și organelor, însă cu ingrediente antioxidante puternice putem contracara acest proces sau să-l reducem semnificativ. Fructele, legumele și algele conțin antioxidanți puternici pe care îi putem face aliați. Loțiunea bifazică ISDIN FOTOPROTECTOR HYDRO Lotion pentru protecție solară SPF50 200 ml – are o formulă avansată care protejează pielea și previne oxidarea cu ajutorul Chlorella Maris, o algă cu o mare concentrație de clorofilă, ce detoxifică și revitalizează pielea datorită efectului său antioxidant.

Citește și:

Păstrează-le catifelate!

Buzele pot suferi la fel de rău din cauza căldurii, nu doar a frigului. Pielea lor este extrem de subțire și sensibilă. Deshidratarea poate provoca răni care se vindecă greu, însă bine protejate, vor rămâne fine toată vara! Balsamul protector de buze ISDIN PROTECTOR cu SPF30 conține vitamina E și Acetat de Tocopheryl, cu efect anti-oxidant și acțiune regeneratoare. Chiar și buzele foarte uscate sunt imediat hidratate și își recapătă confortul.

Special pentru copii.

Pielea sensibilă a micuților are nevoie de o protecție ridicată, dar în aceeși timp specială, cu efect calmant și ingrediente delicate. Spray-ul transparent Wet Skin pentru copii ISDIN FOTOPROTECTOR PEDIATRICS cu SPF50 250ml – este un produs potrivit pentru copiii peste 3 ani, dar și pentru întreaga familie. Extractul de Helychrisum Italicum calmează și întărește bariera protectoare a pielii, iar prin tehnologia WET SKIN absorbția se face atât pe pielea umedă, cât și pe cea uscată, fără a lăsa urme albe și păstrând factorul de protecție. Este rezistent la apă și potrivit pentru toate tipurile de piele, inclusiv pielea atopică.

Citește și:

Calmare la minut.

Chiar dacă pielea nu se arde la soare, după plajă are nevoie de o îngrijire aparte, care să-i readucă hidratarea, starea de confort și să o ajute să se refacă. Loțiunea de corp după plajă ISDIN 200ml, din gama POSTSOLAR, calmează și răcorește, datorită conținutului de mentol, mușetel și Bisabolol (un activ cosmetic cu rol cicatrizant, calmant și antiiflamator). În plus, Aloe, Pantenol, vitamina E și Centella Asiatica hidratează pielea și o ajută să se repare. Loțiunea are efect prelungit, previne exfolierea și menține bronzul.

Alege produsele ISDIN, brandul #1 în protecție solară în Spania (lider pe piața de dermato-cosmetice din Spania

Produsele de protecție solară ISDIN pot fi achiziționate online și din farmacii.

Prețuri recomandate – de la 53,55 de lei până la 130 de lei (în funcție de tipul de produs, campanii sau politica comercială a fiecărei farmacii)

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
26 Mai 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.