Setari Cookie-uri

Masti naturale de par: Cele mai bune retete

Vei descoperi cea mai buna masca pentru parul tau- facuta in casa! Fie ca ai parul uscat, gras, lung sau prea scurt, ingrijirea lui cu ingrediente curate, hranitoare este esentiala! Mastile naturale pe care le facem acasa ne pot salva parul de la excesul de sebum sau de varfurile arse, nedorite. Dintre aceste cinci retete care este pe placul tau?

Măști naturale pentru păr

Dacă părul tău este deteriorat, dacă este zilnic agresat cu tot felul de produse de styling sau este expus în mod repetat la căldură, fără a avea protecția necesară- sigur ai nevoie de o masca naturală!

Masca pentru părul deteriorat cu banană:

Veți avea nevoie de un bol în care să amestecați toate ingredientele, după cum urmează- o banană foarte bine coaptă, două linguri de ulei de măsline și sucul de la o lămâie. Aplicați această mască pe toată lungimea părului și lăsăți-o să acționeze cel puțin 30 de minute. Ideal ar fi să repetați procedura o dată pe săptămâna timp de câteva săptămâni pentru a vedea rezultatele uluitoare.

Masca pentru creșterea părului cu oțet de mere:

Dacă vă doriți un păr lung, mătăsos și sănătos trebuie sa acordați o grijă suplimentară. Este posibil ca această rețetă să te ajute să îți atingi scopul, dacă vei urma întocmai instrucțiunile. Într-un recipient amestecați o ceașcă întreagă de iaurt cu o lingură de oțet de mere și o lingură de miere. Aplicați conținutul pe care l-ați obținut pe toată lungimea firului de par, insistând la rădăcină. Oțetul va stimula creșterea a noi fire de par, iar mierea va oferi strălucirea și hidratarea de care are nevoie părul și scalpul tău.

Citește și:

masti naturale pentru par

Mască de păr acasă cu ou

Pentru părul casant, lipsit de viață, de strălucire,masca de par cu ou este soluția perfectă! Această masca minune va va ajută să îl readuceti la viață prin doar două ingrediente: 2 gălbenușuri și 2 linguri de ulei din semințe de în. Această cantitate poate fi modificată în funcție de lungimea părului, însă după ce obțineți o pastă omogenă, aceasta trebuie aplicată cu grijă pe întreg părul și lăsată să acționeze minim 30 de minute. Repetați procedura pentru a vedea rezultate clare și de lungă durată.

Mască de păr cu ulei de măsline

Masca de par cu ulei de măsline este poate cea mai cunoscută dintre toate. Ulei de măsline este celebru pentru beneficiile minunate asupra părului acesta oferindu-i strălucire, hidratare profundă, părul devenind mai moale doar prin acest ingredient atât de comun.

Citește și:
  • Părul roșu va cuceri 2024
  • Beneficiile produselor cosmetice bio
  • EXPRESS BEAUTY HRANĂ MEDITERANEANĂ PENTRU TEN

Masca nutritivă împotriva ruperii părului:

Într-un bol amestecați o jumătate de avocado pisat și două lingurițe de ulei de măsline. Când compoziția devine o pastă, aplicați pe toată lungimea firului de păr. În cazul în care aveți părul lung, puteți dublă cantitatea spre a obține mai multă mască.

masti naturale pentru par

Masca pentru păr uscat

Măștile pentru par uscat sunt dintre cele mai căutate, rețele fiind foarte diverse, cu tot felul de ingrediente. Eu astăzi am să vă prezint varianta ce pe mine m-a impresionat cel mai mult din punct de vedere al rezultatelor aproape instantanee.

Masca pentru păr uscat cu ulei de cocos:

Amestecă într-un recipient 2 linguri de ulei de cocos, o lingură de unt de shea și o linguriță de ulei de argan. Părul tău își va redescoperi frumusețea și va străluci cum n-a făcut-o niciodată!

Citește și:

Vizionare placuta


Cătălina este cel mai nou și tânăr redactor Kudika, acoperind zonele de Travel, Artă și Cultură. Cătălina este pasionată de teatru și cinematografie, de cinci ani este membru activ al...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.