Setari Cookie-uri

Syoss inspirat de Pantone, noile nuanțe în trendul de colorare 2022

Descoperă nuanțele în tendințe din acest an: inspirat de una dintre cele mai importante autorități în domeniul culorilor, PANTONE LLC, Syoss a dezvoltat patru nuanțe de vopsea permanentă ce se încadrează perfect în trendurile anului 2022.

Fiecare dintre cele patru nuanțe ale noii game Syoss Pantone este inspirată din natură, de emoții și texturi, cum ar fi lâna, mătasea, florile, piatra sau lemnul, și celebrează personalitatea consumatorilor de astăzi, reflectând încrederea, curajul și nevoia de libertate.

Denumirile nuanțelor sunt adaptate după sistemul de culori Pantone Fashion, Home&Interiors: PANTONE 18-1658 Pompeian Red, PANTONE 17-1052 Nucă Prăjită, PANTONE 16-1337 Auriu Coral și PANTONE 18-3530 Lavandă Cristal.

Syoss Inspirat de Pantone – oferă intensitate vibrantă a culorii timp de până la zece săptămâni, acoperire profesională a firelor albe și 80% mai puțin păr rupt*, grație sistemului profesional împotriva deteriorării Syoss, care combina tehnologia Salonplex și cheratina.

Citește și:

Vopseua permanentă Syoss Inspired by Pantone este deja disponibilă în magazinele din România.

Syoss PANTONE 5-72 Roşu Pompei, 100ml explorează latura întunecată și misterioasă a argilei. Cu vitalitatea sa caldă și legătura primară cu pământul, această interpretare contemporană și sofisticată a argilei conferă finețe unei abordări naturale și moderne față de frumusețe. Seducător, dar bine ancorat în pământ, un roșu scorțișoară senzual a cărui frumusețe magnetică ne captivează instantaneu atenția.

Syoss PANTONE 6-66 Nucă Prăjită, 100ml cuprinde un amestec de nuanțe de maro și blond. Un maro de declarație somptuoasă, care complimentează o mare varietate de subtonuri ale pielii. Prin rasfăț cu condimente senzuale și prețioase, întrupând o alură de spirit liber, această culoare organică din natură exprimă luxul cu o notă nonconformistă.

Citește și:

Syoss PANTONE 9-67 Auriu Coral, 100ml emană bunăstarea și pozitivitatea dobândite printr-un stil de viață sănătos și vitaminizat. Această nuanță combină energia și creativitatea, promițând forțe noi și un nou început. O culoare care izvorăște din natură, Coral Gold nu numai că împrospătează, dar hrănește și vindecă. Prezența nuanțelor de roz și piersică amintesc de culorile asfințitului înflăcărat, cu vibrații acvatice.

Vizionare placuta


Kudika
31 Mai 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.