Setari Cookie-uri

LONDA PROFESSIONAL LANSEAZA COLOR TUNE

Tonere expres pentru nuante de blond expresive, intense si multidimensionale

Londa Professional nu sta pe loc si ne surpinde cu o noua lansare: Color Tune – 6 tonere expres dedicate parului blond.

Parul blond necesita o ingrijire mai atenta si mai in detaliu, iar specialistii Londa Professional vor ca a ta culoare sa fie impecabila in fiecare zi. De azi, Londa Professional vine in ajutorul parului tau cu o gama noua de culoare - Color Tune si cu doua servicii noi - Express Blonde si Base Breaker.

Tonerele Londa Color Tune sunt disponibile in 6 nuante ce pot fi mixate intre ele la infinit, pentru a te ajuta sa obtii orice nuanta de blond, pentru versatilitate maxima si posibilitati infinite de nuante. Noile tonere expres de la Londa Professional te ajuta sa obtii rezultate de blond suprem, expresiv.

Serviciile din saloanele Londa Professional - Express Blonde si Base Breaker - te vor ajuta sa nuantezi si sa corectezi culoarea, dar si sa realizezi tranzitii usoare intre radacinile naturale si parul pre-decolorat. Timpii de actionare sunt intre 10 si 30 minute.

Citește și:

“Color Tune se aplica rapid, iar culoarea finala este uniforma, mai ales dupa ce decolorez. Imi place nemaipomenit ca pot combina nuantele intre ele. Astfel, pentru o nuanta Frozen Beige combin 3 parti de /07 cu 1 parte de /81. Sau pentru o culoare Velvet Rose combin 1 parte de /19 cu 2 parti de /06. Posibilitatile sunt nelimitate”, ne spune Dudu Cumpat, Trainer Londa Professional.

Prin ce inoveaza Color Tune? Tonerele expres de la Londa Professional inglobeaza noua tehnologie Instant Metal Protection, care incapsuleaza metalele de pe par, impiedicand astfel formarea de radicali liberi. Parul primeste protectie impotriva deteriorarii, iar rezultatul este o culoare uniforma si stralucitoare. Formula este deosebil de blanda cu parul, ii imbunatateste aspectul si il face sa fie mai maleabil, mai usor de coafat.

Citește și:

Nu uita! Color Tune reprezinta un pas esential in rutina ta catre obtinerea unui blond de exceptie, mai ales atunci cand ai mai mult timp de asteptat pana la urmatoarea programare la salon.

Trendul Money Piece capata amploare

Tendinta „Money Piece” este o tehnica de colorare care consta in evidentierea suvitelor care incadreaza fata, evidentiere ce ofera un look „sarutat de soare”. Aceste suvite sunt in contrast cu restul parului.

Secretul pentru acest rezultat de culoare este lucrul in sectiuni mici si cu folie pentru a asigura o decolorare adecvata si pentru a crea un bun contrast de lumina si umbra.

Deoarece tehnica produce un look „sarutat natural de soare”, nu este nevoie sa colorezi intregul par. Cu toate acestea, Money Piece poate fi combinat perfect cu un look balayage sau ombré.

Citește și:

Este o tendinta in crestere si este o tehnica rapida care poate fi obtinuta cu tonerele Londa Color Tune. Ce mai astepti? Bucura-te de culoare si de creativitate! Cu Color Tune de la Londa Professional.

Vizionare placuta


Kudika
2 Iunie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.