Setari Cookie-uri

Mizeaza pe culoarea intensa a parului tau. Afla cum te poti bucura cat mai mult de un look cool, fara efect de matuire?

Afla de la specialistii Londa Professional ce trebuie sa faci ca sa eviti efectul de matuire al culorii. Stim ca este un job de-a dreptul provocator.

In sezonul cald, apar si primele pericole pentru un par stralucitor si hidratat : razele UV, clorul din apa de la piscina, apa sarata a marii si umiditatea crescuta. Rezultatul? Varfuri despicate, arsuri ale scalpului, fire rebele si o culoare matuita.

Asadar, ce poti face pentru a te bucura de o culoare cat mai intensa? Alin Lazar, membru in echipa Londa Professional, iti ofera 3 tipsuri pentru a ingriji parul vopsit pe timpul verii.

„Cum iti protejezi pielea de razele solare, asa ar trebui sa ai grija si de parul tau pentru a te bucura de o culoare vibranta cat mai mult timp,” explica specialistul Londa Professional.

3 tipsuri pentru a te bucura de o culoare intensa pe timpul verii

1. „Prelungeste rezultatele colorarii cu ajutorul unor produse de ingrijire special formulate pentru parul vopsit. Astfel, te vei bucura mai mult timp de o nuanta mereu proaspata”, recomanda Alin Lazar.

Citește și:

2. „Mizeaza pe un spay de hidratare fara clatire pentru protectia culorii. Un astfel de produs protejeaza parul vopsit impotriva decolorarii si matuirii culorii.”, explica hairstylistul Londa Professional.

Include in ritualul tau de ingrijire un produs Londa Professional special gandit in acest sens. Sprayul de hidratare fara clatire pentru protectia culorii Color Radiance ofera instantaneu luminozitate parului vopsit si il protejeaza impotriva decolorarii. Formula sa contine extract de fructul pasiuni si de coaja de portocala, renumita pentru stoparea efectelor de oxidare. Iar tu te vei putea bucura de o nuanta vie a parului timp indelungat!

3. Foloseste produse de ingrijire cu factor de protectie solara. Scopul produselor SPF pentru ingrijirea parului este de a proteja culoarea si de a preveni deshidratarea firelor. Acestea previn deteriorarea fibrei, ofera protectie impotriva razelor UV si mentin culoarea vibranta,” precizeaza Alin Lazar.

Citește și:

Pret recomandat spray de hidratare fara clatire pentru protectia culorii Color Radiance de la Londa Professional: RON 54

Vizionare placuta


Kudika
8 Iunie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.