Setari Cookie-uri

Parfums de Nicolai lanseaza Riviera Verbena

Îndreptați-vă spre Riviera Franceză pentru o plimbare în grădinile luxuriante ale Mediteranei în primele zile însorite de primăvară.

Din 1989, NICOLAÏ a reușit să facă parte din cele mai bune mărci franceze de parfumuri. NICOLAÏ și-a construit reputația pe calitatea excepțională a parfumurilor sale și este unul dintre rarele mărci care integrează totul, de la procesul de creație, la achiziționarea celor mai bune esențe naturale și la producție.

Patricia Nicolai este strănepoata legendarului Pierre Guerlain și cea mai experimentată stea a parfumeriei de nișă. A fost prima femeie care a primit premiul celui mai bun parfumier internațional de la Societatea franceză de parfumieri.

Colecția de parfumuri Parfums de Nicolai este echivalentul haute couture în modă, unde viziunea designerului este exprimată liber, fără restricțiile de marketing în masă. Simțul excelent al compoziției este semnul ei distinctiv. Aromele ei, realizate numai cu cele mai bune materiale, sunt pline de subtilitate, nuanțe și tranziții armonioase pe măsură ce se dezvoltă pe piele. Elegantele creații Parfums de Nicolai sunt capodoperele producției de parfumuri contemporane franceze create cu un gust impecabil!

Citește și:

Riviera Verbena, ultima lansare Parfums de Nicolai

Îndreptați-vă spre Riviera Franceză pentru o plimbare în grădinile luxuriante ale Mediteranei în primele zile însorite de primăvară. La umbră palmierilor, prospețimea uluitoare a lămâii se amestecă cu frunzele proaspete de mentă și lemongrass. În această imagine colorată apare o verbenă verde și acidulată.

Parfumul marii, unit cu parfumul cimbrului din Machia și un parfum delicat de iasomie, stropește verbena pe marginea apei. Riviera Verbena este o briză radiantă, luminoasă și revigorantă a cărei eleganța naturală este fidelă semnăturii NICOLAÏ.

Preț: 240 lei/ 30 ml, 740 lei/ 100 ml

Parfumul se găsește în magazinele Niche Parfumerie din București (Calea Dorobanților 111) și Timișoara (Str. Alba Iulia 1), dar și pe www.nicheparfumerie.ro

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
27 Iunie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.