Setari Cookie-uri

Jos acneea cu Acnemy!

Conteaza pe Acnemy – Inamicul acneei

Acneea apare cu precadere in adolescenta, dar ne poate da batai de cap si la 30, 40 sau 50 de ani, in forme mai reduse, e adevarat, dar la fel de neplacute.

Cosurile, inflamatiile porilor, punctele negre sau chisturile dureroase ne fac viata un cosmar. Primul impuls este sa le stoarcem, pentru ca porii sa ramana curati, insa dermatologii ne avertiza ca e cea mai mare greseala pentru ca leziunile se pot suprainfecta. Solutia este tratarea cu produsele eficiente pentru fiecare tip de acnee si aceasta vine de la Acnemy

ACNEMY este brandul care demoleaza miturile despre acnee si ofera produse care functioneaza cu adevarat. El promoveaza frumusetea naturala, considerand ca unicitatea ne face sa fim perfecti asa cum suntem. ACNEMY este inamicul natural al acneei, ce se bazeaza pe puterea zincului, acidului salicilic, azelaic, mandelic, glycolic, retinolului, acidului hialuronic si a niamicinei (vitamina B3).

Citește și:

Purtarea obligatorie a mastii a creat multora mari probleme dermatologice (iritatii, cosuri, inflamatii), adolescenti si maturi, femei si barbati, deopotriva. Lansat in vara anului 2020, in plina pandemie, brandul ACNEMY este un brand nou, ce-si doreste sa fie aliatul nostru numarul unu in ingrijirea tenului cu tendinta acneeica si de un real ajutor adolescentilor din intreaga lume. Formulele produselor ACNEMY au fost special create pentru a oferi ingrijire si suport tenului care se confrunta cu aparitia cosurilor indiferent de natura lor.

Fiind una dintre cele mai comune afectiuni ale pielii, ACNEMY considera ca acneea nu trebuie stigmatizata, ci trebuie sa o privim ca pe orice alta afectiune, pe care o putem trata printr-o rutina riguroasa. Brandul ACNEMY ofera o gama de propuse pentru tenul cu tendinta acneica, realizate cu ingrediente active cu eficienta dovedita, ce asigura toti pasii necesari ingrijirii zilnice a pielii.

Citește și:

Prin sistemul Nichosome® ingredientele active patrund rapid si usor in interiorul pielii, actionand cu precizie in zonele cele mai adanci ale foliculului de par, fara a mai fi nevoie sa se utilizeze solventi alcoolici pentru absorbtie, evitand astfel efectele uscaciunii si iritatiilor care sunt cauzate de acestia. Sistemul Nichosome este alcatuit din fosfolipide si ceramide care repara rapid daunele cauzate de acizii alfa-hidroxi (AHA) si beta-hidroxi (BHA), regenerand astfel bariera pielii. Datorita acestei capsulari exclusive a ingredientelor, aceste produse ofera rezultate incredibile fata de alte produse similare.

Tipuri de acnee

Acneea poate fi inflamatorie sau neinflamatorie si impune diferite forme de tratament. Daca acneea inflamatorie se caracterizeaza prin cosuri rosii si inflamate, in care bacteriile duc la aparitia infectiilor de sub piele si la formarea de cosuri dureroase si greu de tratat, acneea neinflamatoare reprezinta acele puncte negre si albe, neinflamate, care se ingrijesc usor si raspund rapid la tratament OTC (fara prescriptie medicala). Cand spunem acnee ne gandim doar la cosurile cu varf alb, acele pustule, insa tot in aceeasi categorie intra chisturile acneeice (cosurile mari, inflamate, fara varf, care nu pot fi stoarse), papulele si punctele negre si albe.

Citește și:

Gama ACNEMY in Romania

  • Zitclean, gel de curatare purifiant cu Acid Salicilic, cu actiune matifianta, curata pielea fara sa o usuce si ajuta la prevenirea cosurilor

  • Zitcontrol, crema pentru ten acneic cu Niacinamide si Acid Salicilic, exfoliaza si estompeaza semnele post-acneice si previne aparitia cosurilor.

  • Zitpeel, peeling delicat pentru pielea predispusa la acne, exfoliaza si estompeaza semnele post-acneice si previne aparitia cosurilor.

  • Zitcontrol SPF50, crema pentru ten acneic, protejeaza pielea de razele UVA/ UVB datorita filtrelor sale cu spectru larg, estompeaza semnele post-acneice si previne aparitia cosurilor.

  • Postzit, serum pentru semne post-acneice cu AHA si BHA, minimizeaza semnele post-acneice, imbunatateste textura pielii si uniformizeaza tonul pielii.

  • Dryzit, lotiune pentru uscarea cosurilor cu Acid Salicilic, reduce iritatiile, usuca cosurile si calmeaza

    Citește și:
  • Zitless, plasturi cu microdarts pentru cosuri, minimizeaza semnele post-acneice, imbunatateste textura pielii si uniformizeaza tonul pielii.

  • Zitback, spray pentru corp pentru pielea predispusa la acnee, ajuta la uscarea si reducerea cosurilor si contribuie la prevenirea formarii punctelor negre. In plus, exfoliaza delicat pielea fara a provoca iritatii si previne aparitia cosurilor.

Produsele Acnemy sunt disponibile atat online pe www.bilenegre.ro, cat si fizic in Farmaciile Tei, Bebetei, Sensiblu, hiper farmaciile Dr Max, Axa Farm.

Vizionare placuta


Kudika
11 Iulie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.