Setari Cookie-uri

Coafuri păr lung: Stilul începe de la podoaba capilară

Ai un păr lung și nu știi cum să îl aranjezi pentru ocaziile speciale, dar și pentru viața ta de zi cu zi? Noi avem soluția. Iată câteva coafuri pentru un păr lung și des!

Atunci când ai părul lung, întâmpini o mulțime de dificultăți în ceea ce privește coafatul. De multe ori, oamenii din jur pot considera că o podoabă capilară bogată reprezintă cel mai mare avantaj când vine vorba de aranjamente, însă adevărul este altul. Și după cum se spune, păr mai mare, probleme mai mari (de fapt, eu am inventat vorba aceasta), noi ți-am pregătit o serie de coafuri care te vor ajuta atât în viața ta de zi cu zi, cât și la evenimentele importante!

Coafuri păr lung botez

Atunci când părul tău este unul lung, trebuie să ai grijă la modul în care ți-l coafezi deoarece ideile sunt multe, însă nu toate sunt potrivite pentru tipul tău de personalitate, fizionomie și chiar strucutră a părului.

Foto Miramiska/Shutterstock

Citește și:

Foto Konstantin Chagin/Shutterstock

Foto Konstantin Chagin/Shutterstock

Foto Lia Koltyrina/Shutterstock

Foto Africa Studio/Shutterstock

Foto PushAnn/Shutterstock

Foto dimid_86/Shutterstock

Coafuri păr lung bucle și tapat

Buclele au devenit o modă acum mult timp și încă se păstrează în cele mai optate coafuri pe care le preferă doamnele. Deși unele femei pot spune că părul lor nu este suficient de des pentru a avea volum, există tot felul de soluții. Cea pentru care optez eu este aceea în care părul este tapat!

Foto Sofia Zhuravetc/Shutterstock

Foto Sofia Zhuravetc/Shutterstock

Foto Sofia Zhuravetc/Shutterstock

Foto YuriyZhuravov/Shutterstock

Foto Sofia Zhuravetc/Shutterstock

Coafuri simple păr lung

Atunci când nu ai un eveniment specific, ci doar îți dorești să petreci puțin timp în oraș sau alături de prietene, poți opta pentru una dintre următoarele coafuri de păr simplu!

Citește și:

Foto Alter-ego/Shutterstock

Foto Alter-ego/Shutterstock

Foto Alter-ego/Shutterstock

Foto Alter-ego/Shutterstock

Sursă foto prima pagină Roman Samborskyi/Shutterstock

Vizionare placuta


Lorena Martin este redactor de beauty și skincare și s-a alăturat echipei Kudika încă de când se afla pe băncile facultății. Acum, după doi ani și jumătate, este absolventă a...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.