Setari Cookie-uri

Bioderma oferă consultații medicale online gratuite tinerilor din România afectați de acnee

Campania Dă CANCEL acneei a fost co-creată cu ajutorul agenției Heist Industries.

Bioderma dă startul campaniei Dă CANCEL acneei, prin care oferă consultații dermatologice gratuite adolescenților, prin intermediul platformei de telemedicină SOSmydoctor. Campania este o premieră pe piața din România și își propune să educe tinerii pentru a avea o piele sănătoasă printr-o rutină de îngrijire corectă și un tratament adecvat nevoilor specifice ale pielii acneice. De aceea, brandul de dermatocosmetice facilitează accesul tinerilor la sfaturi medicale de specialitate oriunde s-ar afla, online, complet gratuit.

Campania Dă CANCEL acneei invită cât mai mulți tineri la consiliere medicală gratuită, indiferent de locația acestora, direct de pe telefonul personal. Potențialul utilizator trebuie să descarce aplicația SOSmydoctor din Google Play sau App Store și să își aleagă unul dintre medicii dermatologi parteneri listați în campanie. Apoi, stabilesc data și ora consultației și intră în legătură video cu specialistul, online, de oriunde s-ar afla.

Citește și:

Acneea este o afecțiune comună a pielii care afectează până la 80% dintre adolescenți. Netratată, ea poate lăsa semne permanente pe piele și poate avea un impact emoțional puternic. Iar tratamentul necorespunzător, urmând numeroasele mituri existente sau recomandările neavizate, care promit rezultate rapide, poate afecta sănătatea pielii. De aceea, este important de înțeles că tratamentul acneei are nevoie de timp și de răbdare pentru a avea rezultate optime. Prin intermediul campaniei Dă CANCEL acneei, tinerii au acces la sfaturi medicale personalizate, prescrise pentru ei de un dermatolog, și le este recomandată o rutină de îngrijire zilnică, cu produse special create pentru nevoile pielii acneice, precum cele din gama Sebium.

Orice persoană care suferă de acnee și își dorește să beneficieze de serviciile de specialitate prin programul Bioderma poate deja să le acceseze în platforma SOSmydoctor, în limita disponibilității medicilor dermatologi implicați în campanie.

Citește și:

Campania Dă CANCEL acneei a fost creată cu ajutorul agenției Heist Industrie care a lucrat împreună cu brandul Bioderma pentru a veni cât mai aproape de tinerii din România, pe canalele cele mai apropiate de aceștia. Astfel, a luat naștere un proiect complet digital și ușor accesibil oricărui adolescent. Chiar dacă tratamentul wireless al acneei nu s-a inventat încă, acum există o soluție online pentru o piele sănătoasă.

Vizionare placuta


Kudika
24 August 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.