Setari Cookie-uri

Vrei o piele ca de porțelan? Află care sunt secretele de frumusețe ale femeilor asiatice!

Femeile din Asia, fie că vorbim de cele din Coreea, Japonia sau China, sunt un simbol al frumuseții la nivel internațional pentru pielea lor de porțelan și silueta zveltă.

Aceste caracteristici sunt din ce în ce mai admirate în lumea occidentală. Deși genetică și o alimentație bună sunt esențiale pentru a avea o față și un corp de invidiat, produsele pentru corp și trucurile de îngrijire a pielii folosite de femeile din Asia joacă un rol foarte important. Prin urmare, îți vom împărtăși câteva din secretele de frumusețe ale femeilor din această parte misterioasă a globului.

Curățare și hidratare

Femeile din Asia își șterg fața cu rigurozitate, de două ori. Prima dată folosesc un ulei facial sau un balsam de curățare și se masează timp de câteva minute pentru a îndepărta machiajul și murdăria. Aceste produse de curățare sunt esențiale pentru toate tipurile de piele, deoarece îndepărtează resturile pe bază de ulei, cum ar fi machiajul și grăsimea. A două parte a acestei rutine se concentrează pe aplicarea unei creme de curățare sau a unui lapte demachiant pentru a îndepărta reziduurile. La final, își clătesc fața cu apă foarte rece pentru a închide porii. Trebuie să reții că femeile din Asia nu folosesc săpun pentru față.

Citește și:

Exfolierea

Femeile asiatice practică exfolierea feței de două ori pe săptămână pentru a îndepărta celulele moarte ale pielii care fac pielea să arate lipsită de vitalitate sau înfunda porii. Pot fi încorporate perii cu peri moi pentru a stimula circulația sângelui și a menține pielea tonifiată. Trebuie evitată zona ochilor.

Piele tonifiată

Trebuie ales un toner fără alcool pentru a menține echilibrat pH-ul natural al pielii. Alege apă de mușețel, trandafir sau micelara pentru a curată și limpezi. Poți găsi tonere speciale folosite de femeile din Asia la acest magazin produse asiatice My-K.

Măști faciale

Măștile faciale sunt extrem de importante în rutina de frumusețe asiatică. Sunt perfecte pentru toate tipurile de piele, deoarece oferă un tratament care hidratează profund. Sunt extrem de importante în procesul anti-îmbătrânire datorită ingredientelor active precum vitamina C. Folosește o asemenea masca de câteva ori pe săptămâna sau de câte ori te simți stresată și dorești să te relaxezi.

Citește și:

Masaje faciale

Femeile orientale au diferite tehnici de masaj pe care le încorporează de până la trei ori pe săptămână. De exemplu, în Japonia sunt folosite masajele cunoscute sub denumirea de Eishodo sau Tanaka. Aceste tipuri de tratamente pot înlocui operațiile estetice dacă sunt efectuate regulat și pe parcursul întregii vieți. Masajele asiatice faciale sunt extrem de importante și de benefice deoarece stimulează circulația și curată sistemul limfatic.

Utilizarea obligatorie a protecției solare

Soarele este benefic sănătății noastre, însă în exces ne poate provoca numai daune. Ridurile apar mai repede, pielea își pierde strălucirea și, în timp, dacă se face exces, pot apărea tumori. Putem evita îmbătrânirea prematură a pielii și petele, precum și celelalte neplăceri utilizând protecție solară adecvată. Cu ajutorul cremelor de protecție solară vei avea mereu o piele sănătoasă și frumoasă. În plus, știai că orientalii o aplică chiar și în interior? Fac acest lucru deoarece susțin că lumina artificială și radiațiile emise de computere le dăunează pielii.

Citește și:

Fiole cu ser pentru a reface pielea

Unul dintre produsele asiatice, în special coreene de îngrijire a pielii, care nu poate lipsi în niciun moment este fiolă de ser facial. După cum ne sfătuiesc experții în frumusețe, aceste seruri ajută la repararea, echilibrarea și reîncărcarea celulelor pielii în cel mai scurt timp. În plus, pot ajuta, de asemenea, la tratarea hiperpigmentării, a petelor și a acneei.

Ferește-te de frig

Frigul este al doilea dușman al femeilor asiatice după Soare. Atunci când este frig, acestea își hidratează și protejează pielea cu creme specifice. În plus, ele beau doar băuturi calde și evită lichidele reci. Potrivit medicinei tradiționale chineze, „consumul de băuturi reci alterează echilibrul organismului și poate provoca boli”. Ai grijă iarnă la degerăturile feței. Așa că nu uită să aplici o cremă grasă înainte de a pleca din casă.

Citește și:

Somn odihnitor

Femeile din Asia se trezesc devreme, se culcă devreme și adesea trag un pui de somn după prânz. A avea un program fix de somn ajută la combaterea îmbătrânirii, deoarece permite o odihnă mai bună. În plus, somnul trebuie să fie liniștit și suficient pentru a evita surmenajul care se reflectă imediat pe chip.

Apa de orez, tonic natural și ecologic

Apa de orez este un produs de frumusețe utilizat pe scară largă în culturile orientale. Utilizarea acesteia ca tonic pentru față și alte părți ale corpului este ceva normal în Asia. Folosește cu încredere apă de orez deoarece este un produs cosmetic 100% ecologic și prietenos cu mediul.

Apă pentru față

Acest obicei te ajută să menții umiditatea pielii și să îmbunătățești acțiunea produselor pe care le utilizezi pe față. Alege apă termală sau apă minerală și pulverizează-ți fața din când în când cu un spray de buzunar.

Citește și:

Rolă de jad

Rola de jad este un alt secret pentru pielea de porțelan. Se recomandă să o bagi puțin la frigider și apoi să o treci peste fața perfect curată de jos în sus, iar pe gât de sus în jos. Vei activă toată circulația și pielea ta va arată mai fină.

Femeile asiatice știu că frumusețea începe în interior și de aceea au mare grijă de alimentația lor. Peștele, ceaiul verde și multe legume crude și sotate sunt incluse în dieta lor zilnică. De asemenea, beau multă apă și nu consumă carbohidrați.

Aplică aceste secrete și pielea ta va fi mai frumoasă că oricând!

Vizionare placuta


Kudika
25 August 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.