Setari Cookie-uri

Cu noua gamă Taft Wonder îți iei adio de la zilele cu păr ciufulit

”Viața este prea scurtă ca părul să nu arate fabulos în fiecare zi!” Acesta este motto-ul care stă la baza noii game Taft Wonder. Produsele Taft Overnight Waves Wonder Spray, Taft 4-in-1 Beauty Wonder Fluid și Taft Fullness Wonder 2-in-1 Pudră sunt concepute pentru a asigura un păr fabulos zi de zi, fiind extrem de ușor de aplicat. Această echipă de eroi ai frumuseții creează în cel mai scurt timp coafuri fresh, cu aspect natural, lăsând părul plăcut la atingere.

Nu ai timp pentru coafuri complicate? Nicio problemă! Noile produse din gama Taft Wonder sunt ajutoarele perfecte de styling pentru acele zile în care părul tău pur și simplu nu te ascultă. Produsele au la bază formule vegane*, sunt foarte ușor de utilizat și răspund diverselor nevoi ale consumatorilor care își doresc un păr cu un aspect natural, o senzație fantastică la atingere, dar și un plus de îngrijire.

Să ai un păr frumos peste noapte devine ”simplu ca bună ziua”

Cu siguranță, somnul lung și profund este unul dintre cele mai iubite ”activități” de către noi toți. De aceea ar fi minunat ca aranjarea părului după ce ne trezim să fie cât mai ușor și rapid de făcut.

Cu produsele Taft Wonder, diminețile ”pe fugă” devin mult mai simple: Taft Overnight Waves Wonder poate fi aplicat chiar înainte de a merge la culcare, pentru a te asigura că dimineața părul tău are acel aspect fresh pe care ți-l dorești, fără a depune efort suplimentar.

Citește și:

Spray de ondulare Taft Overnight Waves Wonder, 150 ml, 19.89 lei (preț recomandat)

Noul Taft Overnight Waves Wonder creează valuri și bucle bine definite peste noapte - totul fără ondulator. Combinația sa de agenți de formare a peliculei cu amidon de orez modificat, cu amidon de tapioca și celuloză de bambus conferă părului o textură plăcută pe care o puteți simți la atingere, în timp ce formula cu glicerină vegetală calmează suprafața părului. The Waves Wonder este potrivit pentru toate tipurile de păr, nu conține silicon și nu lasă reziduuri. Pur și simplu pulverizați pe părul umed sau uscat, împletiți părul peste noapte și voila! Poți spune bună dimineața unor bucle pline de volum atunci când te trezești.

Stilizare și îngrijire ca prin magie

Styling? Da! Styling și îngrijire? Absolut! Noile produse Taft 4-în-1 Beauty Wonder și Taft Volume Wonder creează coafuri cu stralucire naturală și conferă părului un aspect sănătos, în cel mai scurt timp - acesta da avantaj!

Citește și:

Taft 4 în 1 Beauty Wander fluid, 100 ml, 19.89 lei (preț recomandat)

Un singur produs, patru beneficii pentru păr: Taft 4 în 1 Beauty Wonder oferă un păr neted și fără fire rebele. Îi conferă părului strălucire naturală si un aspect sănătos lipsit de reziduuri și asigură o senzație de păr suplu și bine îngrijit, fără a-l încărcă sau deshidrata. Pentru efectul dorit, pur și simplu se aplică pe părul umed sau uscat și se coafează ca de obicei.

Sfatul nostru: Taft 4-în-1 Beauty Wonder este perfect pentru mici retușuri când te afli în călătorii, pentru a păstra forma dorită cât mai mult timp.

Pudră Taft Fullness Wonder 2 în 1, 10g, 19.89 lei (preț recomandat)

Taft Fullness Wonder este o pudră cu două beneficii: oferă extra volum părului tău și reîmprospătare instantă, fără senzație lipicioasă a acestuia. Nu îngreunează firul de păr și nu îl usucă, având un efect de anti-îngrășare, pentru zile pline de acțiune. Pentru extra volum, agitați pudra direct pe părul uscat și pe rădăcini, folosind vârfurile degetelor pentru distribuirea conținutului și apoi coafați părul.

Citește și:

Noua gamă de produse Taft Wonder iese în evidență nu doar prin aplicarea simplă și rapidă sau prin beneficiile de styling și îngrijire ale produselor, ci și prin design-ul său atrăgător. Fiecare dintre cele trei noi produse Wonder intră în scenă având un ambalaj în nuațe diferite, pastelate, diferențiindu-se clar de restul portofoliului Taft și evidențiind vizual rezultatul lor de styling delicat și ușor. Noua gamă Taft Wonder este un must-have pentru fiecare consumator care dorește un păr fabulos într-un timp foarte scurt.

* nu conține ingrediente de origine animală

Vizionare placuta


Kudika
24 August 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.