Setari Cookie-uri

Cel mai bun parfum de nișă pentru toamna este călduros și reconfortant

6 parfumuri de nișă pentru toamna pe care trebuie să le miroși!

Pe măsură ce temperatura începe să scadă și zilele însorite de plajă se apropie de sfârșit, promisiunea unui nou capitol cu arome calde și confortabile potrivite pentru sezonul de toamnă începe să ne apară în gând.

În timp ce parfumurile de vară ne dau senzații răcoritoare, ne inspiră călătorii de lux, aer curat de mare și săruturi de soare, parfumurile de toamnă tind să se înfășoare în jurul tău ca îmbrățișarea unei persoane dragi sau ca o pătură reconfortantă de cașmir, cu note calde de ambră, piele senzuală sau vanilie delicioasă.

Fie că sunteți în căutarea senzației călduroase și confortabile de toamnă, fie doriți să experimentați cu un oud contemporan, selecția noastră este un succes garantat.

Citește și:

Parfums de Nicolai Ambre Cashmere Intense

Un voal de ambră parfumat, întărit de iris, plin cu paciuli și mosc, pentru o senzație caldă și confortabilă. Ca mângâierea casmirului pe piele, avântul său vesel de mandarină și piper crează un parfum contemporan și relaxant.

Orchidee Rouge Extrait

Intensitatea excepțională a lui Orchidee Rouge te învăluie cu o căldură exotică și cu o senzualitate profundă compusă din extractul hipnotic de vanilie neagră găsit în Comore și Reunion.

OmanLuxury Paramour

Cu note senzuale de piele afumată, sirop de caramel, vanilie, mosc și ambră, Paramour devine un miros complex și exotic demn de regalitate.

Brecourt Paris Farah

Paciuli din Indonezia este evidențiat în această compoziție prin utilizarea rarefiată a scorțișoarei din Ceylon. Un acord de curmale, o combinație de balsamuri și boabe de tonka crează un miros hipnotic și irezistibil.

Citește și:

I profumi del Marmo Travertino

Visul iubitorilor de creații gourmande, o ciocolată întunecată, puternică și intensă ca un espresso!

Welton London Iconic Amber Oud

O remarcabilă întruchipare a Orientului zilelor trecute, cu o răsucire a modernității pur și simplu magică!

Cu multă subtilitate, notele picante de ghimbir și cardamom se amestecă cu notele dulci de tutun și puterea luminoasă și caldă a oudului este sporită de șofran și de piper roz picant. Baza dezvăluie note bogate de mosc catifelat, amber gris combinat cu lemn de santal și labdanum cald de culoarea ambrei.

Parfumurile se găsesc în magazinele 50ML Artistic Fragrance Bar din București (Calea Dorobanților nr. 111) și Niche Parfumerie Timișoara (Str. Albă Iulia nr.1), dar și pe www.nicheparfumerie.ro.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
21 Septembrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.