Setari Cookie-uri

Noua colecție OPI Fall Kisses by Emanuela Elekes cu nuanțe din portofoliul #OPIFALLWONDERS

Bucuria toamnei pe unghiile noastre

Toamna este pentru Ema Elekes, Nail Artist din echipa OPI România, „un anotimp-poveste, un anotimp-tablou al cărui autor e însăși natura, cu toate schimbările ei spectaculoase. Ce sursă de inspirație mai la îndemână decât însăși natura din jurul nostru… puteam să aleg!”.

Ema recunoaște că este fascinată de dealurile îmbrăcate în viță de vie și de toată povestea din spatele unui pahar de vin bun, de unde și inspirația pentru colecția ei FALL KISSES by EMA ELEKES. „Am vrut ca acest proiect să poarte amprenta lucrurilor care îmi plac și recunosc că, îmi doream să ne transpunem ideile creatoare undeva în natură, în podgorie. Dorința noastră a fost să evocăm bucuria libertății în aer liber, puterea de a ne răsfăța toate simțurile, dorința de a împărtăși ceea ce suntem și ceea ce trăim prin manichiurile modelelor”, descrie Ema atât de frumos povestea noii ei colecții.

Citește și:

Portret de NAIL ARTIST din ROMÂNIA

Despre Ema Elekes putem povesti atât de multe lucruri frumoase atât în calitate de om, cât și ca Nail Artist. Personalitatea ei artistică plină de rafinament și originalitate reprezintă fundamentul creator. Ema ne surprinde de fiecare dată cu lucrări inspiraționale orientate spre viitor, este imposibil să nu simți căldura și optimistul pe care ni le transmite implicit și într-un mod simplu și firesc, original. Autoare a poveștii de toamnă scrise pe unghii – Fall Kisses – Ema este un nume binecunoscut în domeniul profesioniștilor care se ocupă de frumusețea unghiilor din România. A devenit Nail Artist acum 13 ani și practică această meserie cu multă pasiune și dăruire, cu dragoste pentru frumos.

Citește și:

Cui se adresează colecția „Fall Kisses”?

„Colecția Fall Kisses se adresează femeilor puternice, îndrăznețe, cărora nu le e teamă să iasă în evidență, care au o personalitate „colorată” și care sunt dispuse să iasă din tipar! De fapt, oricărei femei care își dorește mai mult de la ea.”, este mesajul transmis de Ema Elekes.

Ce culori se poartă anul acesta și ce NAIL ART-uri vor fi la modă?

„Eu mi-am imaginat un scenariu iar realitatea ne-a depășit mult așteptările, căci mirosurile din vie, lumina și căldura razelor tomnatice, verdele pământului și albastrul cerului, toate aceste elemente au pictat tabloul în nuanțe mai calde și mai plăcute decât ne-am imaginat, punând astfel și mai mult în evidență colecția noastră de toamnă, aflată în echilibru perfect cu anotimpul căruia i-a fost dedicată!”, explică creatoarea colecției.

Citește și:

Colecția creată de Ema Elekes ne propune 3 Nail Art-uri care au fost realizate cu nuanțe din colecția de toamnă #OPIFallWonders:

  • OPI Rust & Relaxation
  • OPI Ochre the Moon
  • OPI I Mica be Dreaming
  • OPI Peace of Mined
  • OPI Medi-Take it All in
  • OPI Midnight Mantra
  • OPI Suzi Takes a Sound Bath
  • OPI Claydreaming
  • OPI Cave the Way

Sistemul de culoare folosit în crearea noii colecții este OPI Gel Color, care oferă un look perfect obținut în salon, cu o purtare impecabilă până la trei săptămâni.

Sperăm ca propunerile Emei să reprezinte o inspirație pentru comunitatea din România OPI Lovers. Pe Ema Elekes o găsiți la Zuka Trend în Târgu Mureș, pe Bdul 1 Decembrie 1918 la nr. 152 și o puteți urmări pe rețelele de socializare:

INSTAGRAM @elekesemanuela

https://www.instagram.com/elekesemanuela/

Citește și:

TIK TOK @emaelekes85

https://www.tiktok.com/@emaelekes85?lang=en

Credite:

Poze @vlad.poptamas

Vizionare placuta


Kudika
6 Octombrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.