Setari Cookie-uri

Îngrijirea tenului în sezonul rece, cu serul Hyalo Boost Caviderm de la Mara Blu

Odată cu trecerea la temperaturi mai scăzute, tenul se poate deshidrata sau sensibiliza. O rutină de îngrijiire adaptată noilor cerințe trebuie să includă și produse cu ingrediente ce susțin intens hidratarea tenului. Serul facial aplicat imediat după curățarea tenului, aduce un aport semnificativ de hidratare și de revitalizare pentru piele.

Bianca Duma, farmacist, ne recomandă serul creat de ea, Hyalo Boost Caviderm de la Mara Blu. Este un ser facial complet ce asigură hidratarea în principal printr-unul din ingredientele active, anume acidul hialuronic. Acidul hialuronic prezent în acest ser are masa moleculară echilibrată, un rol bine definit, acela de protejare a epidermului, dar mai ales de hidratare în straturile mai profunde ale tenului. Pe lângă acid hialuronic, serul Hyalo Boost Caviderm conține și un complex de peptide ce contribuie semnificativ la formarea colagenului și la îmbunătățirea fermității pielii.

Extractul de caviar din sturion este un ingredient de lux în adevăratul sens al cuvântului. Caviarul este folosit de foarte multă vreme de femeile care îsi doresc o îngrjire a tenului la superlativ. Aduce revitalizare tenului tern, luminozitate și are capacitatea de a contracara efectele razelor solare. Caviarul conține un complex de minerale și aminoacizi ce contribuie intens la revitalizarea pielii și la rezistența ei în fața schimbărilor climaterice.

Citește și:

Uleiul de zmeură din compoziția serului Hyalo Boost Caviderm este un calmant cutanat și este non-comedogenic. Este un alt ingredient prețios ce conține vitaminele A si E din surse naturale.

Folosit atât dimineața cât și seara, serul Hyalo Boost Caviderm, urmat de crema de zi sau de seară, aduce hidratare, calmare tenului și revitalizare. Mixul de ingredient oferă un aport de hidratare semnificativ, dar contribuie si la menținerea elasticității tenului.

Serul Hyalo Boost Caviderm de la Mara Blu se poate achizitiona online la pretul de 197 de lei.

https://marablu.ro/

Vizionare placuta


Kudika
7 Octombrie 2022
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.