Setari Cookie-uri

Syoss Intensive Keratin Boost, noul tratament 4in1 pentru repararea și hidratarea părului

Părul fragil și lipsit de vitalitate are nevoie de o îngrijire aparte pentru a fi sănătos și a-și recăpăta elasticitatea și strălucirea.

Special pentru acest tip de păr, Syoss lansează noua mască multifuncțională pentru păr strălucitor și puternic, Syoss Intensive Keratin Boost. Noul tratament 4in1 conferă părului un aspect neted și până la 92% mai puține fire rupte* pentru un rezultat ca la salon.

Masca de păr intensivă Syoss Keratin Boost are la bază o formulă concentrată, ce include ingrediente naturale de origine asiatică, în combinație cu de 5 ori mai mulți aminoacizi** și cheratină pentru un păr puternic și cu aspect sănătos. Noua mască hrănește și repară în profunzime firului de păr, acesta devenind mai strălucitor și puternic de la prima utilizare a produsului.

Tratamentul poate fi folosit în 4 moduri diferite în funcție de nevoi:

  • înainte de șamponare, de 2-3 ori pe săptămână (pentru o îngrijire lejeră),
  • ca balsam, utilizat în mod regulat (pentru descurcarea părului),
  • ca mască, aplicată 2-3 ori pe săptămână (pentru o îngrijire în profunzime) și
  • ca mască pentru îngrijire și tratament intensiv (se lasă să acționeze pe toată perioada nopții).

Gama de măști intensive Syoss include și varianta Repair Boost, care hrănește și îngrijește în profunzime firul de păr, prevenind viitoarele deteriorări.

Citește și:

Alături de masca de păr Syoss Intensive Keratin Boost, vă recomandăm utilizarea întregii game Syoss Keratin. Formula cu Lotus albastru reface rezervele de cheratină esențială din păr, pentru 100% reparare structurală profundă până în interiorul celulei capilare, conferă rezistență împotriva ruperii părului și netezește fibra capilară.

*în comparație cu părul netratat anterior

**versus portofoliul de bază Syoss

Vizionare placuta


Kudika
19 Octombrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.