Setari Cookie-uri

Parfumuri bărbătești: Cadoul perfect pentru partenerul tău

Iată 4 parfumuri bărbătești pe care i le-ai putea dărui partenerului tău de viață!

Mirosul reprezintă unul dintre factorii principali atunci când vine vorba despre interacțiunea dintre două persoane. Parfumul folosit de omul din fața ta poate să îți spună foarte multe despre personalitatea acestuia, iar lipsa unui miros plăcut poate ridica semne de întrebare. Atunci când discutăm despre bărbați, mirosul frumos este atuul lor principal. Dacă nu știi ce să îi oferi iubitului tău în următoarea perioadă, atunci îți recomandăm să alegi unul dintre aceste parfumuri pe care le-am prezentat pentru tine!

Parfumuri bărbătești. Bleu de Chanel

Dacă femeile s-au arătat extrem de mulțumite de clasicul Chanel Nr. 5, atunci bărbații au o opțiune la fel de populară. Bleu de Chanel este un parfum puternic pentru bărbați, arome intense lemnoase. Acesta întruchipează independența și hotărârea. Este o odă adusă libertății masculine și bărbaților care nu se lasă constrânși de reguli. Descoperiți o latură (poate) nouă a personalității dvs., aceea care își ia ferm soarta în mâini.

Citește și:
  • un parfum aromatic lemnos
  • pentru toți gentlemanii cu spiritul deschis
  • poate fi folosit ziua și noaptea

Compoziția parfumului
Pregătiți-vă pentru o avalanșă de mentă, cu piper roz și lămâie, a căror armonie vă surprinde din prima clipă. Urmează note picante de ghimbir, cu nucșoară și flori albe de iasomie. La final, acordurile îmbătătoare de lemn de santal, cu labdanum, mușchi de stejar și tămâie alcătuiesc acea simfonie de note de bază absolut imposibil de trecut cu vederea, care conferă parfumului Chanel Bleu de Chanel caracterul său inconfundabil.

Parfumul poate fi comandat aici.

Parfumuri bărbătești. Bentley For men intense

Accentuați-vă masculinitatea cu un parfum picant și sexy. Un avantaj pe care vi-l oferă apa de parfum Bentley for Men Intense, care vă pune în valoare atuurile și vă dă încredere. Puteți fi sigur că multe femei frumoase vă vor întreba ce parfum irezistibil aveți.

Citește și:
  • un parfum oriental, cu accente picante

  • pentru un bărbat ambițios, care vrea să se remarce
  • ideal de folosit peste zi, seara și noaptea

Compoziția parfumului
Debutează cu tămâie intensă, mușcată și piper. Apoi, pe primul plan trece aroma caldă de piele, acompaniată de salvie și de labdanum. La bază remarcați acorduri de cedru cald și de santal îmbătător, cu o adiere orientală de paciuli.

Povestea parfumului
Acest parfum, creat pentru gentlemanul modern, a fost lansat în anul 2013. Vă evidențiază sex-appealul și vă pune în valoare atuurile. Apa de parfum Bentley for Men Intense este o creație a renumitei parfumiere Nathalie Lorson. Merită menționat și flaconul stilat, cu design luxos.

Parfumul poate fi comandat aici.

Parfumuri bărbătești. Dior Sauvage

Prospetimea accentuata a parfumului Sauvage emana noi fatete misterioase, trecand astfel printr-un proces de reinventare. Pe langa Bergamota de Calabria, plina de viata si suculenta, se instaleaza note noi si condimentate, care rotunjesc senzual compozitia. Notele lemnoase ambrate de Ambroxan® sunt invaluite in extractul de Vanilie din Papua Noua Guinee, cu accente care ii confera un aer enigmatic.

Citește și:

Inspiratia lui François Demachy, parfumier-creator Dior, a fost desertul aflat la ceasul magic al amurgului. Impletit cu racoarea noptii, aerul fierbinte al desertului emana parfumuri intense.

"Nu la intensitate am lucrat cand am creat Apa de Parfum Sauvage. Semnatura sa se identifica deja foarte bine. Nu se punea problema sa amplific sau sa saturez compozitia. Mi-am propus mai mult sa-i imbogatesc fiecare nota dominanta pentru a-i oferi culori noi." - François Demachy, parfumier-creator Dior

Parfumul poate fi comandat aici.

Parfumuri bărbătești. Paco Rabanne 1 Million

Deveniți unicul bărbat de milioane - printre alte milioane. Cum? Cu ajutorul parfumului pentru bărbați Paco Rabanne 1 Million. Însorit și îndrăzneț, acest amestec de ingrediente parfumate este suficient de intens pentru a vă determina să vă depășiți limitele. Excelați!

Citește și:
  • un parfum senzual și cald, cu subtonuri pieloase și florale

  • pentru bărbatul care nu ezită să fie uneori insolent și să-și depășească limitele
  • parfumul a fost lansat în anul 2020

Compoziția parfumului
Un joc al contrastelor, în care tuberoza îmbătătoare se combină cu un praf de sare, presărat peste căldura mătăsoasă a lemnului de cașmir. Lângă acestea, aroma de piele se eliberează sub razele soarelui și unei adieri de citrice. Excepționala compoziție este completată de acorduri de rășină și de pin.

Povestea parfumului
Ca multe alte descoperiri inovatoare, parfumul Paco Rabanne 1 Million s-a datorat, în parte, întâmplării. Parfumierul Quentin Bisch s-a inspirat de la aroma amețitoare emanată de geanta sa de piele. La întoarcerea din vacanță, în geantă i se vărsase crema de protecție solară și o mostră de parfum de cistus. Combinația rezultată a fost reprodusă în acest parfum senzual.

Citește și:

Un asemenea parfum captivant nu poate avea decât un flacon remarcabil, auriu strălucitor până la opulență. Și, fiindcă aurul iese mereu în evidență, parfumul 1 Million este pregătit să reflecte soarele de pe măsuța dvs. de toaletă, strălucind nu numai la soare, ci mai ales pe cel care-l folosește.

Parfumul poate fi comandat aici.

Sursă foto prima pagină: Tiko Aramyan/Shutterstock

Vizionare placuta


Lorena Martin este redactor de beauty și skincare și s-a alăturat echipei Kudika încă de când se afla pe băncile facultății. Acum, după doi ani și jumătate, este absolventă a...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.