Setari Cookie-uri

Advertorial Dr. Alin Gabor, medic stomatolog și asistent universitar, îți spune cum să scapi de frica de dentist

Medicul stomatolog, dr. Alin Gabor, este specialistul care, la doar 32 de ani, deține soluția împotriva fricii de dentist. Asistent Universitar, doctor în Științe Medicale, specialistul declară că a întâlnit, de multe ori în activitatea sa, pacienți care incriminau teama de dentist ca fiind singurul motiv care-i ține departe de cabinetul medicului stomatolog.

Dr. Alin Gabor consideră că, înainte de a fi medic stomatolog, trebuie să fii un bun psiholog, pentru că doar așa îi poți convinge pe pacienții cu fobie să-ți rămână pe scaun. Același aspect încearcă să-l transmită și studenților pe care îi are din poziția de Asistent Universitar.

„În rolul de asistent universitar am ocazia să interacționez cu studenții și să încerc să fiu proful pe care mi l-am dorit mereu, să încerc să dau mai departe din experiența mea într-un mediu friendly, dar academic cu respect reciproc. Este o satisfacție aparte când știi că ți-ai pus amprenta pe viitorul unui om, că l-ai ghidat puțin într-un mod pozitiv. Nu e ușor să fii cadru didactic, există o pregătire continuă, participări la diverse congrese și conferinte de specialitate, dar așa am acces la cele mai noi informații medicale”, declară medicul stomatolog, Dr. Alin Gabor.

Și, dacă vorbim despre activități profesionale și studii, este important să menționăm că dr. Alin Gabor (instagram.com/doctor.gabor) este doctor în medicină dentară, student la masterul de estetică dentară, în Dubai, și are cursuri de perfecționare în Italia, Anglia, New York, dar și în țară. Totodată, aflați și că este autorul cărții „CAD/CAM în Medicina Dentară”, carte după care se predă și învață la facultațile de stomatologie.

„Avem niște medici redutabili la nivel mondial, de la care chiar avem ce învăța”, conchide medicul stomatolog Alin Gabor.

În plus, medicul stomatolog Alin Gabor prezintă, mai departe, care sunt cele mai eficiente 5 tehnici care te pot ajuta să scapi de frica de dentist.

1. Apelează la un medic dentist cu experiență, specializat, în care să ai încredere. Dacă simți că ești pe mâini bune o să fii mai relaxat.
2. Mergi la control periodic, o dată la șase luni, astfel vei avea ocazia să descoperi cariile incipiente înainte să se agraveze.
3. Programează primele ședinte de tratament de scurtă durată, în acest mod te acomodezi cu medicul și cu personalul medical.
4. Programează-te în prima parte a zilei, când ești mai odihnit.
5. Alege să faci anestezie locală și preanestezie pentru a fi complet relaxat.


Kudika
3 Noiembrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.