Setari Cookie-uri

Terapia Rejuvance – metoda de Lifting Facial Natural, care poate reîntineri tenul chiar și cu zece ani

Liftingul Facial Natural Rejuvance este o metodă manuală de tratament facial, o ușoară presopunctură, care revigorează tenul și determină o relaxare totală a corpului, o stare generală de bine, înlăturând orice urmă de oboseală, stres sau anxietate. Mișcările delicate și eficiente, efectuate de terapeut, conferă elasticitate pielii și, mai ales, tonus tuturor mușchilor feței, terapia putând să reîntinerească tenul chiar și cu zece ani.

comunicat de presa

Efectele pot fi comparate cu cele ale injecțiilor cu acid hialuronic sau botox

În cadrul ședințelor de Rejuvance, terapeutul aplică mișcări delicate pe față, cap, gât, umeri și piept. Prin aceste zone, trec toate meridianele noastre energetice, adică acele canale prin care energia străbate întregul corp. Atunci când există blocaje de energie pe un anumit meridian, pot apărea diverse afecțiuni sau probleme de sănătate. Cu ajutorul terapiei Rejuvance, aceste blocaje sunt eliminate și, astfel, se restabilește fluxul normal al energiei în corp. În acest mod, se optimizează funcționarea întregului organism. „La nivel fizic, efectele tehnicii Rejuvance pot fi comparate cu cele ale unei operații de lifting facial, cu cele ale injecțiilor cu acid hialuronic sau botox, dar fără riscurile, invazivitatea și efectele secundare implicate în cazul acestor proceduri. Efectele adiționale după o ședință de Rejuvance vizează inclusiv echilibrarea sistemului nervos. În plus, cu Rejuvance, se obține o detoxifiere generală, circulația limfei fiind mult îmbunătățită”, a precizat Cătălina Păun, terapeut și practician Rejuvance în cadrul Centrului TerapiiPentruSanatate.ro.

Citește și:

Umflăturile de sub ochi și cearcănele sunt mult ameliorate

Cu ajutorul acestei tehnici terapeutice, calitatea pielii este vizibil îmbunătățită, printr-o hidratare mai bună a țesuturilor și prin oxigenarea la nivel celular. Astfel, liniile fine dispar, iar cele mai adânci se netezesc, mușchii își recapătă tonusul și elasticitatea, porii se închid, producându-se o stimulare a elastinei și a colagenului. Totodată, umflăturile de sub ochi și cearcănele sunt mult ameliorate, iar conturul feței este mai bine definit. Toate acestea se realizează fără a fi nevoie de ace, seruri, creme sau electricitate. „Tehnica se bazează pe principiile fiziologice ale corpului, determinând structurile feței să-și recapete, în mod natural, prospețimea și vitalitatea. Practic, din punct de vedere estetic, vor apărea întotdeauna îmbunătățiri. Nivelul acestora va depinde de vârsta și constituția fiecărei persoane, de starea de sănătate și de spirit predominantă, de calitatea pielii și de

Citește și:

adâncimea ridurilor, de aportul hidric și chiar de alimentația fiecăruia. Cert este că persoanele care apelează la această terapie pot părea mai tinere chiar și cu zece ani, efectul fiind de lungă durată”, a mai spus specialistul TerapiiPentruSanatate.ro, Cătălina Păun.

Tehnica terapeutică se adresează atât corpului, cât și minții și sufletului

Pe lângă toate beneficiile vizibile încă de la prima ședință de terapie, descrise mai sus, există și beneficii suplimentare ale terapiei Rejuvance, cum ar fi: relaxarea profundă fizică și mentală, claritatea în gândire, dispariția durerilor de cap, diminuarea până la eliminarea completă a durerilor cervicale, un somn mai odihnitor, disiparea stresului, o stare generală de bine, optimizarea funcționării sistemului imunitar. Rejuvance este o terapie holistică, pentru că se adresează atât corpului, cât și minții și sufletului, ceea ce înseamnă că influențează simultan, în mod pozitiv, organismul uman la nivel mental, emoțional și fizic. Un tratament complet constă în șase ședințe consecutive, de câte o oră fiecare. Ședințele se succed, de regulă, la două-trei zile. În funcție de recomandările terapeutului, acestea pot avea loc și o dată pe săptămână. Tehnica terapeutică Rejuvance nu este indicată diabeticilor, celor cu afecțiuni dermatologice ori psihice severe, persoanelor care sunt sub tratament injectabil cu botox sau acid hialuronic și femeilor însărcinate.

Citește și:

Despre Cătălina Păun:

Cătălina Păun este Practician Rejuvance, Access Bars și Biodinamică Cranio-Sacrală Integrată, Terapeut Bowen, Trainer (Formator). Pasionată dintotdeauna de conceptele de sănătate și frumusețe, Cătălina consideră profesia de terapeut o vocație. Misiunea ei este de a dărui starea de bine oamenilor, de a-i ajuta să trăiască în armonie, întrucât, în viziunea sa, boala reprezintă un proces complex, în care componentele emoționale și mentale sunt la fel de importante precum corpul fizic.

Pagini utile:

Vizionare placuta


Kudika
5 Decembrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.