Setari Cookie-uri

Nuanța care rămâne în top și în 2023

Nu trebuie să fii un expert în modă sau frumusețe pentru a recunoaște rolul important pe care culoarea părului o are în definirea stilului personal: îți poate accentua unicitatea, aducând un plus de culoare în viața ta, dar și în oglindă.

Când vine vorba de vopsirea părului, este important să alegi o nuanță care se potrivește cu tipul tău de ten și cu personalitatea ta. Totuși, există o nuanță irezistibilă care, în ciuda trecerii timpului, rămâne un clasic al rafinamentului: blondul cenușiu.

Ce este blondul cenușiu?

Nuanța de blond cenusiu, cunoscută drept "blondul ashy", are o tonalitate deschisă, cu subtonuri de gri și alb. Această nuanță unică oferă o apariție fresh și strălucitoare, fără a lasa părul prea încărcat sau supărător de strălucitor. Poate fi adaptat oricărui stil, fie că vrei un look texturat și messy sau un păr lung și drept cu șuvițe delicate și ondulate.

În plus, această nuanță îți poate complementa orice ținută, adăugându-se o alură romantică și visătoare. Fie că alegi sa o combini cu o geacă de piele neagră sau o rochie ușoară de seară din satin, cu siguranță vei întoarce priviri.

Citește și:

Paletă extinsă

Această culoare clasică a rafinamentului vine în topul anului acesta cu vești bune: având în vedere paleta bogată de subtonuri de blond, există o nuanță ce poate flata pe oricine.

Astfel, cu puțin ajutor din partea unui stilist, vei putea găsi tonul și subtonul potrivit pentru tine. Fiind o nuanță versatilă și combinată, blondul cenușiu poate varia de la alb platinat la blond închis, păstrându-și nuanțele reci. La capătul opus al spectrului, sunt disponibile tonuri mai calde, unde se încadrează nuanțe precum blondul miere și caramel.

Tunsori diferite, același impact

Părul de culoare blond cenușiu arată minunat cu o varietate de tunsori, deoarece este o nuanță versatilă și neutră. Unele dintre cele mai populare opțiuni pentru majoritatea tipurilor de păr includ bobul lung sau scurt ce pot oferi un aspect sofisticat și tunsoarea pixie - pentru un look modern și îndrăzneț.

Citește și:

Dacă nu ești sigură ce coafură ți s-ar potrivi cu această nuanță, nu poți greși cu universala tunsoare în mai multe straturi. Acest stil adaugă mișcare și textură părului blond cenușiu, făcându-l să pară voluminos și bogat. Fie că alegi onduleurile fixe în stil tip anii ‘70 sau o frizură modernă și dezordonată, culoarea aleasă va sublinia trăsăturile clare ale feței, adăugându-i mai multă luminozitate.

O nuanță provocatoare necesită atenție

Blondul este o culoare clasică, dar și provocatoare, mai ales la capitolul mentenanță. În general, vopsirea și decolorarea părului pot fi procese agresive și este important să se respecte anumite etape de îngrijire. Spre exemplu, aplicarea produselor de calitate este esențială pentru a obține o nuanță uniformă și de durată

Citește și:

Totuși, cu ajutorul unor sfaturi esențiale, te vei putea bucura de un rezultat perfect și de lungă durată.

Astfel, îngrijește-ți părul în mod adecvat pentru a nu căpăta un aspect tern. După vopsire, este important să folosești produse speciale pentru părul vopsit, care să-l hidrateze și să-i ofere strălucire. Înarmează-te cu măști și balsamuri cu proteină!

De asemenea, este important să ții cont de faptul că vopsirea repetată poate afecta sănătatea părului. Prin urmare, este important să se facă o pauză între vopsiri.

Evită expunerea la soare prelungită și la apă clorurată, care pot deteriora culoarea și strălucirea părului tău.

Vizionare placuta


Kudika
7 Februarie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.