Setari Cookie-uri

Paula’s Choice relansează gama Calm

Noua gamă Calm este reformulată cu un complex unic de ingrediente calmante pentru persoanele cu pielea sensibilă, reactivă și intolerantă, care caută beneficii suplimentare anti-îmbătrânire.

Peste 70% dintre oameni se confruntă cu pielea sensibilă și acest număr este în creștere. Acest lucru înseamnă că 70% dintre oameni au pielea cu toleranță și barieră naturală mai slabă și au mai multe șanse să fie afectați mai devreme de semnele de îmbătrânire.

La Paula's Choice credem că pielea sensibilă merită cele mai noi tehnologii și ingrediente, nu doar simple balsamuri calmante. De aceea noua gamă Calm este formulată special pentru a reduce roșeața și sensibilitatea, în timp ce acționează pentru a oferi pielii tot ce are nevoie pentru a repara și întări bariera naturală, dar și pentru a reduce sensibilitatea și primele semne de îmbătrânire.

Fiecare produs din gama Calm este extra-blând și vizează în primul rând cauzele care stau la baza sensibilității, și apoi reduce simptomele și calmează, astfel încât pielea să fie tot mai puțin reactivă și sensibilă. Aceste noi formule reduc semnele de sensibilitate înainte de a avea șansa de a se dezvolta, cu ajutorul ingredientelor de calmare și reparare susținute de cercetări, cum sunt allantoin, beta-glucan, ceramide, prebiotice, panthenol, antioxidanți din plante și peptide.

Citește și:

Gama Calm include:

Calm Ultra-Gentle Cleanser 198 ml - 140 lei
Calm Nourishing Milky Toner 118 ml - 140 lei
Calm 1% BHA Sensitive Skin Exfoliant 100 ml - 195 lei
Calm Repairing Serum 30 ml - 205 lei
Calm Rescue Repair Weightless Moisturizer 60 ml - 195 lei
Calm Rescue Repair Intensive Moisturizer 60 ml - 195 lei

Produsele se pot achiziționa de pe www.paulaschoice.ro.

Vizionare placuta


Kudika
15 Februarie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.