Setari Cookie-uri

BRANDUL NOMASVELLO, LIDER MONDIAL IN CENTRE DE EPILARE DEFINITIVA, DESCHIDE UN NOU SALON IN OTOPENI

Franciza Nomasvello, numarul 1 mondial in centre de epilare definitiva cu Laser & IPL (conform datelor publicate de Franquicia Directa – Europe Top 500) deschide vineri, 24 februarie 2023, un nou salon modern in Otopeni.

Nomasvello Otopeni, situat pe Strada 23 August, nr. 107, ofera clientilor sai servicii premium înfrumuseţare, efectuate doar de specialisti in domeniu, cu aparatura no+velllo de ultima generatie.

Tratamentele disponibile in noul salon sunt: epilare definitivă customizata FUSION- Laser+IPL, terapii faciale de rejuvenare cu lumina intens pulsată, curatare faciala in profunzime cu tehnologia Proskin si tratamente intensive pentru orice tip de ten, cu o gama larga de produse dermato-cosmetice no+vello. Aceste servicii reprezinta sunt solutia non-invaziva pentru rezolvarea unor probleme medicale, precum: foliculita, ridurile, petele sau urmele de la acnee. Mai mult, brandul Nomasvello detine un protocol de lucru patentat, denumit Sun&Safe, care permite epilarea definitivă si pe piele bronzată, în condiții de maximă siguranță și eficienţă.

Citește și:

Brandul Nomasvello a fost înfiinţat în anul 2007, în Spania si în prezent numara peste 600 de centre, regasite în 15 ţări de pe 3 continente și mai mult de 1 milion de clienți mulțumiți. No+Vello este prezent de 7 ani in Top 100 Cele mai Bune Francize din Lume, dominand segmentul SPA, de Ingrijire Personala.

Pe piata din Romania, acest brand activeaza din 2010, cu centre deschise atat in Bucuresti, cat si in principalele orase din tara.

Nomasvello Otopeni isi asteapta primii clienti la deschiderea oficiala, din 24 februarie 2023, cu surprize dulci, premii atractive si o campanie de loializare bazata pe oferte speciale, cu pana la 50% discount.

Totodata, toti clientii interesati de serviciile no+vello beneficiaza GRATUIT de: testarea epilarii definitive, o diagnoza faciala Woodlamp si un plan de tratament personalizat, in conformitate cu nevoile pielii lor.

Citește și:

Contact:

Frumusetea se ingrijeste in centrele Nomasvello!

Vizionare placuta


Kudika
20 Februarie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.