Setari Cookie-uri

Ultima creație Nicolai Parfumeur Createur Caravanserail Intense a ajuns în România

Elegantele creații Parfums de Nicolai sunt capodopere ale producției de parfumuri contemporane franceze, create cu un gust impecabil și nici de această dată lucrurile nu sunt mai prejos.

Vizitele multiple ale Patriciei de Nicolai în Orientul Mijlociu, presărate cu ospitalitatea și simțul primitor al culturii arabe, au dat naștere primului parfum gurmand lemnos al casei Parfums de Nicolai.

Numele Caravanserail a venit la sfârșit și a fost atât de evident!

În Evul Mediu, un caravanserai a fost un han dezvoltat în tot Orientul Mijlociu, unde călătorii pe rutele Mătăsii și Mirodeniilor obișnuiau să se odihnească după călătorii lungi și grele. Era un loc sigur unde obișnuiau să facă comerț și să obțină informații despre lume. A fost un loc de ospitalitate și aceasta este într-adevăr caracteristica noului parfum Nicolai.

”O legătură între mai multe meleaguri, Caravansérail Intense este o escală la intersecția drumurilor cafelei și condimentelor. Un sit istoric al ospitalității, nu departe de deșerturile aride, exploratorii pionieri și sufletele călătoare sunt întâmpinate de o cafea tradițională fierbinte, captivantă, ale cărei vârtejuri dezvăluie fațetele proaspete ale semințelor de cardamom. Notele fructate și dulci sporesc acest amestec divin presărat delicat cu scorțișoară și cuișoare, în timp ce un duo de paciuli și lemn de santal oferă o intensitate lemnoasă. În cele din urmă, puternica furtună de nisip, ce include note de ambră uscată evidențiază imortelle, vanilie și boabe de tonka.”

Citește și:

Note de vârf: cafea, prune, zmeură

Note de mijloc: cardamom, cuișoare, scorțișoară, paciuli, lemn de santal

Note de bază: ambră, vanilie, boabe de tonka, immortelle

Creațiile casei Nicolai sunt disponibile în exclusivitate în România pe nicheparfumerie.ro, în concept store-ul Niche Parfumerie din București 50ml Artistic Fragrance Bar și în magazinul Niche Parfumerie din Timișoara.

Prețuri Parfums de Nicolai Caravanserail Intense

apă de parfum 30 ml – 340 lei

apă de parfum 100 ml – 1020 lei

Vizionare placuta


Kudika
28 Februarie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.