Setari Cookie-uri

Irina Rimes devine ambasador AVON și prezintă Hydramatic, primul ruj mat din lume cu nucleu hidratant

AVON anunță, în premieră, parteneriatul cu Irina Rimes, una dintre cele mai populare artiste din România. Irina s-a remarcat pe piața din România odată cu lansarea piesei „Visele”, care s-a aflat timp de 3 luni pe locul 1 în topurile muzicale. „Visele” a fost considerată “Hitul anului”, cu peste 27 de milioane de vizualizări pe Youtube.

Irina este un artist plin de sensibilitate, iar farmecul său aparte i-a adus succesul de-al lungul carierei sale. În calitate de ambasador AVON, Irina va fi o sursă de inspirație și încurajare pentru femeile din România, care vor avea ocazia să descopere noi produse de make-up și să învețe cum să le folosească în mod creativ pentru a-și atinge potențialul maxim.

„Sunt prietenă cu AVON de mulți ani, încă de când a intrat mama mea în echipă. Tot de când mama mea a devenit parte din echipa AVON, am vrut să-i fac o surpriză, să mă descopere pe coperta catalogului, iar într-un final, surpriza asta se întâmplă”, a declarat Irina Rimes.

Noul ruj HYDRAMATIC: îndrăzneț la exterior, protector la interior

Parteneriatul Irinei cu AVON debutează odată cu lansarea celei mai recente inovații: HYDRAMATIC, primul ruj mat din lume cu nucleu hidratant de acid hialuronic[1].

Citește și:

În cadrul unui studiu[2], AVON a întrebat 9000 de femei din întreaga lume ce își doresc de la rujul perfect. Răspunsul: „Un ruj mat, cu o culoare îndrăzneață, care oferă, în același timp, și hidratare.”

În urma cercetărilor, echipa de oameni de știință și experți AVON a creat un nucleu special, care conține un amestec exclusiv de ingrediente de îngrijire a pielii – acid hialuronic și glicerină – înconjurat de o culoare mată intensă. Rezultatul este primul ruj mat din lume care oferă buzelor hidratarea de care au nevoie.

Rujul Hydramatic este disponibil în 15 nuanțe îndrăznețe care se potrivesc fiecărui ton de piele: Coco, Siren Red, Flame, Fawn, Garnet, Ruby, Rosy, Purple, Rosy, Pink, Peony, Blush, Mauve, Violia Grey și Nude.

Citește și:

Acesta este disponibil prin intermediul reprezentanților Avon și poate fi comandat online de pe avon.ro, la prețul de 35,99 lei.


[1] Bazat pe o cercetare internă desfășurată de AVON în perioada august - noiembrie 2022

[2]Conform unui studiu global U&A realizat în 2020 cu 9000 de mii de femei din Marea Britanie, Brazilia, Mexic și China.

Vizionare placuta


Kudika
1 Martie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.