Setari Cookie-uri

Apivita România a marcat un nou început

La final de martie, Apivita alături de peste 350 de invitați, parteneri, jurnaliști și influneceri, a marcat extinderea portofoliului său de frumusețe în peisajul luxuriant al Clubului Kong din București.

CP

Celebrul brand de frumusețe din Grecia a ținut să anunțe începutul unui nou și important capitol în cadrul prezenței sale în România alături de reprezentanții săi din Grecia, Anagnosti Choukalas, Head of Sustainability, Apivita & Uriage, Alissa Kulikova, Export Marketing Manager Apivita, Zissis Yannouchos, Regional Director Apivita & Uriage, dar și de echipa noului său distribuitor, compania ND Medhealth, condusă de Nikolas Kotzias.

Pe ritmuri de Vivaldi, invitații Apivita s-au bucurat de reîntâlnirea cu produselor lor favorite din portofoliul brandului, de momente de dans și, mai ales, de bucuria revederii după mai bine de 3 ani de liniște.

Evenimentul de relansare a brandului Apivita a adus împreună oameni din industria de beauty și farma, presă și personalități locale, care s-au bucurat împreună de noutățile și reformulările colecției EXPRESS BEAUTY by Apivita, măști cu ingrediente naturale, adaptate fiecărui tip de ten.

Citește și:

Colecția EXPRESS BEAUTY vine ca formă de prezentare în monodoze, astfel încât să creeze variație și să te poți bucura în fiecare săptămână de altă rutină de frumusețe. Și mai ales pentru ca tu să ai posibilitatea să te bucuri de toate ingredientele benefice dedicate îngrijirii tale faciale. Măștile de față cu utilizare unică de la Apivita sunt primul pas pe care îl poți face către universul plin de savoare al brandului.

Vizionare placuta


Kudika
4 Aprilie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.