Setari Cookie-uri

Niche Parfumerie aduce în România creațiile M.E.C - My Exclusive Collection

Jean-Paul Guerlain se întoarce pentru My Exclusive Collection perpetuând simțul său creative într-un mod legendary și lăsând moștenire chintesența cercetărilor sale olfactive.

„Am decis să creez această colecție pentru a aduce un omagiu femeilor și bărbaților. Cum am spus întotdeauna parfumul este cea mai intensă dintre amintiri. Un parfum bun este unul care face o femeie dezirabilă. Fac parfumerie pentru plăcerea mea și pentru prieteni." Jean-Paul Guerlain

Creațiile noii case My Exclusive Collection sunt rezultatul unei colaborări timp de cinci ani cu parfumierul Jean-Paul Guerlain.

My Exclusive Collection își trage inspirația și bogăția din asamblarea celor mai prețioase și natural materii prime pentru creații elegante, unice și somptuoase.

M.E.C - My Exclusive Collection

Murmured’Alcôve

EDP 100 ml/ 1050 lei

Un univers floral cu note opulente și misterioase care oferă subtil o odă de senzualitate. Acest parfum fascinant și amețitor dezvăluie caracterul mistic al tuberozei, această floare albă numită și „Complicele Iubirii”, amestecată cu zambilă și trandafir de mai, se cufundă într-o lume decadentă și îmbătătoare.

Citește și:

M.E.C - My Exclusive Collection

Renata 1226

EDP 100 ml/ 1050 lei

Un caleidoscop al iubirii, acest buchet oriental atinge formula perfectă. Într-o odă care se deschide pe notele calde și condimentate de piper roz, ylang ylang-ul își exhaleaza nectarul afrodisiac amestecându-se cu magia formidabilă a Daturii negre. Vanilia suavă în echilibru cu dulceața balsamului peru și forța lemnoasă a vetiverului punctează această poțiune.

M.E.C - My Exclusive Collection

Swingfollies

EDP 100 ml/ 1050 lei

O odisee care se întinde de la Oceanul Indian până la țărmurile Rivierei pe un traseu intens lemnos, împrospătat de flori și citrice. Această călătorie este o invitație de a descoperi puterea paciuliului, accentele rare și picante ale piperului negru din Madagascar și prospețimea mandarinei și a florii de portocal, înainte de a cufunda în delicatețea vaniliei și a moscului alb.

Citește și:

Creațiile casei My Exclusive Collection sunt disponibile în exclusivitate în România pe nicheparfumerie.ro, în concept store-ul Niche Parfumerie din București 50ml Artistic Fragrance Bar și în magazinul Niche Parfumerie din Timișoara.

Vizionare placuta


Kudika
6 Aprilie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.