Setari Cookie-uri

Top 3 moduri de a-ți evidenția ochii vara aceasta

Adori machiajul, dar vara îţi cam dă bătăi de cap? Iată 3 motive pentru care evidenţierea ochilor este cea mai bună soluţie pentru un machiaj de vară, fără bătăi de cap.

Vara se apropie cu pași repezi și, împreună cu hainele și încălțămintea ușoare, apare și nevoia de a ușura și make-upul purtat. Chiar dacă există o mulțime de produse create special pentru fixarea machiajului pe față, combinația cu transpirația nu este ceva ce îți dorești. De aceea, noi am creat un ghid simplu ce te va ajuta să îți evidențiezi ochii prin diverse trucuri.

Ochii reprezintă cheia unui machiaj plăcut și de efect. Dacă acorzi deja atenția cuvenită tenului tău de ceva timp, cu siguranță poți vedea rezultatele rutinei tale zilnice. Știi deja că produsele folosite, în special serurile și crema trebuie să fie potrivite acum pentru sezonul cald, deci, trebuie să faci câteva schimbări.

Dacă nu ai probleme sau imperfecțiuni majore ale tenului, în zilele călduroase poți renunța la fondul de ten preferat și să folosești un BB cream. Acesta are o textură mai ușoară, poate oferi o acoperire medie și nu vei simți niciun disconfort, indiferent cât de cald ar fi afară. Poți folosi un gloss sau un ulei de buze pentru a le oferi strălucire și hidratare în același timp.

Citește și:

Așadar, ochii sunt cei ce te vor ajuta să ai un make-up special, indiferent cât de călduroase sunt zilele ce vor urma, fără a simți vreun disconfort. Iată câteva trucuri inteligente ce te vor ajuta să îți evidențiezi ochii vara aceasta:

  1. Prietenii genelor

În funcție de eveniment sau, de ce nu, de starea ta de spirit, te poți ajuta de genele false, ondulatorul de gene, de mascara pentru alungire sau de toate trei. Chiar dacă mama-natură nu te-a înzestrat cu o pereche de gene dese și lungi, în zilele noastre nu mai este o problemă. Poți obține rezultate spectaculoase cu ajutorul produselor menționate. Există o gamă extraordinară de produse disponibile pe piață, ideale pentru fiecare nevoie sau problemă, astfel încât să te simți bine cu make-upul ales, indiferent de situație.

Citește și:
  1. Gheața

Știi acele dimineți în care te trezești și chiar te ustură ochii? Când nu ești sigură dacă de vină sunt puținele ore de somn, vinul savurat în seara precedentă sau aerul condiționat omniprezent în zilele caniculare. Dacă vezi în oglindă o situație pe care nici cel mai bun anticearcăn nu o poate ascunde, singura ta soluție este gheața. Nu te grăbi să scoți punga de mazăre din congelator! Găsești pe piață produse de răcire create special pentru astfel de situații, precum măștile cu gel. Acestea sunt mai blânde cu ochii decât cuburile de gheață, dar, în lipsă, bineînțeles că le poți folosi și pe acestea, înfășurate într-un material gros. Vei observa că ochii tăi vor fi imediat relaxați, pielea din jurul lor va fi netedă, iar machiajul, perfect, indiferent de cel pe care îl vei alege. Acestea sunt trei elemente ce vor face ca ochii tăi să fie atracția zilei.

Citește și:
  1. Make-upul

Ei, acum că genele sunt perfecte și ochii sunt odihniți, putem trece la următorul pas important: machiajul. Cu ajutorul unui eyeliner sau al unui dermatograf (încearcă variantele rezistente la apă, ca să nu le duci grija toată ziua), poți alungi cât de mult dorești forma ochilor tăi. Trasează o linie strânsă și fină de la centru până la colțurile exterioare ale ochilor, apoi îngroașă ușor la margine, menținând-o subțire la mijloc. Folosește puțin corector pentru a uniformiza pleoapa și aplică fardul preferat. Oricare ar fi nuanțele alese, nu uita să aplici pe centrul pleoapei superioare unul sidefat pentru un plus de strălucire. Cu o pensulă fină, aplică același fard sidefat și la pliul ochiului, pentru a crea mai multă luminozitate.

Citește și:

Acestea sunt trei trucuri simple la care apelează și specialiștii din domeniu, pentru a obține rezultatele pe care le admirăm deseori. Le poți folosi și tu la nevoie și, nu uita, că fericirea este cel mai frumos machiaj pe care o femeie îl poate purta, așa că zâmbește în fiecare zi!

Sursa foto: Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
23 Mai 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.