Setari Cookie-uri

Niche Parfumerie aduce în exclusivitate în România parfumurile Thomas De Monaco

De peste douăzeci de ani, Thomas De Monaco trăiește și lucrează ca director creativ și fotograf între Paris și Zurich, lucrând pentru clienți internaționali din industriile premium și de lux – Hermès, Dior, YSL, Armani, Moët & Chandon, Hennessy, Rolex, Cartier și Piaget, pentru a enumera doar câțiva.

În decembrie 2020, după mai bine de trei ani de dezvoltare, a prezentat Raw Gold, primul său parfum propriu. Fiind o ediție limitată inițială cu 1.400 de flacoane, apa de parfum a făcut obiectul unor discuții considerabile și și-a găsit un loc în inimile colecționarilor și cunoscătorilor.

În 2022 a lansat a doua sa colecție limitată, constând din Eau Coeur în septembrie și Grand Beau în noiembrie. Ambele arome sunt intens strălucitoare și de lungă durată, concepute în mod deliberat pentru efect, cu o calitate pozitivă și câștigătoare, realizată cu materii prime frumoase și molecule contemporane.

Parfumurile lui Thomas De Monaco sunt concepute pentru aici și acum, se poate simți libertatea creației. Toate parfumurile sunt produse în propria sa fabrică situată într-o clădire veche construită de Gustave Eiffel. O moștenire plină de independență artistică, poetică, emoțională și autentică, destinată unui lux sustenabil.

Citește și:

RAW GOLD a câștigat o reputație misterioasă, devenind o ținută obligatorie printre iubitorii de parfumuri artistice și rare.

Dar hype-ul din jurul unui parfum nu spune nimic despre calitatea și viabilitatea unui brand. În cazul lui Thomas De Monaco, experții sunt de acord că cererea enormă la nivel mondial printre cunoscători era esențială și potrivită. Conceptul, parfumurile și spiritul din spatele lui Thomas De Monaco sunt autentice, inovatoare și atent perfecționate pe parcursul mai multor ani.

Note top: lichior, cafea, vetiver

Note mijloc: acord de ruj, piele, piele întoarsă

Note bază: paciuli, zibeta, opoponax

GRAND BEAU, lângă mare, dincolo de cele mai apropiate dune, cu ochii închiși, la umbră sub pini.

Note top: pin absolut, ienupăr, rădăcină de angelica

Citește și:

Note mijloc: tuberoză absolut, olibanum, vetiver

Note bază: absolut ambreta, alge marine, ambrocenide

EAU COEUR, o întâlnire intensă cu splendoare înflorită, un parfum radiant, direct din inimă, dorind iubire.

Note top: ulei de magnolie, osmanthus absolut, piper roz

Note mijloc: absolut trandafir Maroc, lemn de cedru Virginia, lemn de stejar

Note bază: absolut boabe tonka, mosc, ambroxan

Lui Thomas De Monaco i-a luat trei ani pentru a dezvolta primul parfum. Decantat cu grijă manual în 1.400 de flacoane numerotate de 50 ml, a fost lansat apoi ca o ediție limitată și în România sunt disponibile doar 6 sticle, fiind printre ultimele în lume.

În strânsă colaborare cu parfumieri internaționali, studioul lui Thomas De Monaco dezvoltă noi abordări disruptive care transcend normele stabilite și redefinesc lumea parfumului. Pentru a crea arome de o densitate remarcabilă, Thomas De Monaco folosește exclusiv materii prime de cea mai înaltă calitate și molecule de parfum superioare. Cu natura efemeră a notelor de vârf ale parfumurilor suspendate, parfumurile au un sillage puternic și persistă pe piele cu o longevitate impresionantă.

Citește și:

Thomas De Monaco pozează efectul holistic al parfumului și impactul său interpersonal. În loc să se inspire din anumite experiențe sau imagini, parfumurile sale reflectă poetic epoci emoționale specifice.

Parfumurile Thomas De Monaco sunt disponibile în exclusivitate în România pe nicheparfumerie.ro, în concept store-ul Niche Parfumerie din București, 50ml Artistic Fragrance Bar, si in magazinul Niche Parfumerie din Timișoara.

​Thomas De Monaco Raw Gold 50ml – 1400 lei

​Thomas De Monaco Eau Coeur 50ml – 1400 lei

​Thomas De Monaco Grand Beau 50ml – 1400 lei

Vizionare placuta


Kudika
26 Mai 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.