Setari Cookie-uri

Rețeta unei rutine perfecte de îngrijire a pielii cu FOREO

În 2023, FOREO își celebrează cea de-a 10-a aniversare prin lansarea unei rutine suedeze de îngrijire revoluționare, care se concentrează pe ideea de frumusețe naturală și piele sănătoasă. Aceasta se bazează pe 3 pași și jumătate, aducând rezultate senzaționale. La baza rutinei se regăsesc 4 dintre cele mai renumite produse FOREO: LUNA 4, BEAR, UFO 2 și ISSA 3. În doar 7 minute, ai parte de un răsfăț pur.

O rutină de self-care complexă te poate face să te simți obosită și să dureze la fel de mult precum un antrenament intens la sală. Însă, datorită tehnologiei de ultimă oră, FOREO a reușit să creeze niște dispozitive care îți oferă pielea perfectă, fără a petrece ore în șir în baie sau într-un salon cosmetic.

Rutina de frumusețe suedeză include 3 ½ pași: curățarea, lifting-ul, hidratarea și îngrijirea zâmbetului.

Primul pas începe cu o curățare a tenului ce durează 1 minut. Aceasta se realizează cu LUNA 4, un dispozitiv care prin pulsațiile T-Sonic și punctele de contact din silicon îndepărtează impuritățile prinse adânc în pori. Este dovedit clinic că îndepărtează 99% din murdărie, ulei și reziduuri de machiaj și este de 35 de ori mai igienic decât pensulele cu peri de nailon.

Citește și:

Al doilea pas reprezintă un lifting facial oferit în 2 minute de BEAR, primul dispozitiv medical cu microcurent și sistem anti-șoc aprobat de FDA din lume. BEAR îmbunătățește vizibil semnele de îmbătrânire și antrenează cei 69 de mușchi ai feței și gâtului. Folosind microcurent și pulsații T-Sonic, dispozitivul oferă un conturul al feței superb și reduce semnele de îmbătrânire. Este dovedit clinic că diminuează aspectul ridurilor și al liniilor fine și oferă fermitate și elasticitatea pielii în doar 1 săptămână de utilizare.

Cel de-al treilea pas are la bază beneficiile UFO 2, care asigură o hidratare imediată și de lungă durată. Acest dispozitiv are capacitatea să crească nivelul de hidratare cu 126% în doar 2 minute, păstrând efectul până la 6 ore. Mai mult de atât, UFO 2 dispune de o combinație de termoterapie, crioterapie, terapie cu lumină LED și masaj T-Sonic, care utilizată alături de măștile faciale FOREO oferă rezultate de neegalat.

Citește și:

Nu în ultimul rând, rutina este completă doar cu ISSA 3 - periuța de dinți 4-în-1 pentru îngrijire orală generală. ISSA 3 însumează cel mai mare progres în îngrijirea bucală din ultimii 70 de ani, fiind prima periuță de dinți din silicon de calitate medicală, cu peri PBT și un cap de perie hibrid. ISSA 3 nu este abrazivă pe gingii - așa că sensibilitatea și liniile de retragere nu vor mai cauza potențiale probleme. Partea din spate a capului de periere flexibilă este, de asemenea, proiectată cu creste concentrice pentru a curăța limba și obrajii, garantând o sănătate orală optimă. Periuța este ușor de curățat, se usucă rapid și nu este poroasă pentru a preveni acumularea de bacterii.

FOREO deține cu mândrie o rutină de frumusețe suedeză care este orientată spre promovarea unui aspect impecabil și sănătos al pielii. Dacă îți dorești să descoperi toate beneficiile acesteia, vizitează notino.ro și achiziționează produsele FOREO!

Citește și:

Despre FOREO

FOREO, cel mai important brand medical skintech din lume, combină tehnologia de ultimă oră și inovația pentru a crea dispozitive inovatoare care economisesc atât timp, cât și bani, oferind în același timp rezultate premium de îngrijire a pielii și frumusețe. Terapie cu lumină LED, termoterapie, crioterapie, microcurent, pulsații T-Sonic – aceste tehnologii revoluționare nu mai aparțin domeniului science fiction-ului, ci sunt acum o realitate. Și cea mai recentă descoperire? Un tratament facial complet care durează doar 5 minute, oferind rezultate la nivel de spa în 3 pași simpli. Începe cu LUNA 4 pentru o curățarea facială de 1 minut, urmată de 2 minute în care UFO 2 infuzează ingredientele active ale măștilor în cele mai profunde straturi ale pielii și finalizează cu BEAR, cel mai sigur dispozitiv cu microcurent din lume, pentru o tonifiere a feței de vis! Bine ai venit în lumea FOREO.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
8 Iunie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.