Setari Cookie-uri

Care este secretul blondului perfect, de la Olga Barcari, hairstylistul apreciat de zeci de vedete de la noi

Olga Barcari a cochetat cu teatrul și muzica, dar și-a urmat pasiunea pentru frumos și s-a dedicat complet industriei de hairstyling, unde a reușit să creeze un fenomen în materie de păr blond, dar și tehnici unice.

A început să lucreze ca hairstylist de la vârsta de 17 ani, dar fără să își imagineze că va face carieră din asta.

„Au trecut mai bine de 19 ani de când fac asta fără întrerupere. În toți acești ani, peste 99% dintre clientele mele au plecat zâmbind de pe scaunul meu, iar acest lucru ma umple de energie pozitivă.”

Totul a pornit mai degrabă din nevoie, dar pasiunea și dorința de a fi cea mai bună au propulsat-o în top. S-a mutat în România în urmă cu 15 ani, a studiat, a experimentat și aici i-au fost recunoscute meritele.

„Mă pasionează schimbarea și modul în care ajustările, fie ele și mici, ne pot transforma complet. Aspectul părului te poate face să te simți mai frumoasă, mai tânără, mai încrezătoare, mai sigură pe tine. Un păr frumos și sănătos te ajută să tranformi o zi urâtă într-una bună”.

Citește și:

Dacă aveți de gând să vă schimbați look-ul, Olga vine cu recomandarile potrivite pentru acest sezon.

“Blondul este la putere. Se poartă culori calde, nuanțe de peach, rose sau perlate. Mie asta îmi cer clientele. Și evident balayage. Eu lucrez cu tehnica balayagelui tridimensional, iar rezultatele sunt spectaculoase”

Olga știe secretul blondului perfect și pe mâna ei s-au lăsat de-a lungul timpului cele mai frumoase femei din România. Ilinca Vandici, Gina Pistol, Ada, Karmen, Lidia Buble sau Jo sunt doar o parte dintre vedetele care au trecut prin mâinile ei.

“Am lucrat și lucrez cu multe vedete din România. Sunt onorată că ele au încredere în mine și m-au ales ca să am grijă de părul lor. Dar indiferent cine stă pe scaun în fața meu, eu dau tot ce pot pentru ca rezultatul final să fie cel pe care persoana respective și l-a imaginat”.

Citește și:

Credit foto Arhiva personală- Olga Barcari

Vizionare placuta


Kudika
13 Iunie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.