Setari Cookie-uri

O nouă gamă pentru reducerea și corectarea zonelor hiperpigmentate de la Doctor Fiterman

Vara este anotimpul în care ne bucurăm de soare, plajă, excursii și activități în aer liber. Cu toate acestea, o expunere excesivă la soare poate duce la apariția unui fenomen neplăcut - hiperpigmentarea, caracterizată prin închiderea culorii pielii, pe porțiuni mai mari sau mai mici. Hiperpigmentarea apare în părțile expuse la soare (față, gât, antebrațe), în regiunile expuse frecării (coate, genunchi, gât) dar și pe pliurile de flexiune ale pielii (coate, axilă, zona inghinală).

CP

Dacă te preocupă această problemă și cauți o soluție, Doctor Fiterman a dezvoltat Whitening, o gamă special dezvoltată pentru reducerea și corectarea zonelor hiperpigmentate, ce include următoarele produse:

Whitening Shower gel - dezvoltat pentru reducerea și corectarea zonelor hiperpigmentate, gelul de duș oferă luminozitate și deschide nuanța pielii. Acidul lactic din compozitie conferă produsului o valoare a pH-ul apropiat de cel al pielii, ceea ce împiedică alterarea florei normale și protectoare a pielii, ajută la reînnoirea celulelor pielii, exfoliază si îmbunătățeste textura si aspectul pielii. Curăță delicat, hidratează intens și protejează activ.

Whitening Intimate Washing gel - dacă te simți inconfortabilă cu faptul că pielea din zona intimă a devenit mai închisă decât pe restul corpului, poți schimba acest lucru. Gelul curăță delicat zona intimă fără a-i perturba bariera naturală de protecție, oferă luminozitate și deschide nuanța pielii din zona respectivă, efectul instalându-se îndelungat. Formula restabilește nivelul corect al pH-ului, calmează și hidratează pielea sensibilă. Produsul este potrivit și pentru perioada sarcinii, post-partum, și în timpul menstruației.

Citește și:

Whitening Cream - cremă cu efect instant de albire, special concepută pentru față, axilă, genunchi, coate și zona intimă. Reduce producția de melanină și inhibă transferul melaninei către straturile superioare ale pielii. Depigmentează, uniformizează și conferă luminozitate. Favorizează dispariția petelor hiperpigmentare și previne reapariția lor.

Descoperă gama Whitening în farmaciile partenere și pe magazinul online: www.shopfiterman.ro.

Urmărește-ne și pe rețelele de socializare: @DoctorFiterman

Vizionare placuta


Kudika
17 Iulie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.