Setari Cookie-uri

Paletele de machiaj: 20 de recomandări sub 150 de lei

Paletele de machiaj sunt unele dintre cele mai importante și versatile produse pe care le poate avea orice pasionată de frumusețe în trusa personală. Fie că îți plac paletele mini, fie că alegi paletele cu cât mai multe culori, de iluminator sau fard de pleoape, în galeria foto de astăzi am strâns 20 de palete pentru gusturile fiecăreia în materie de machiaj.

Un avantaj al paletelor de machiaj este că pot fi adaptate oricărui look deoarece acestea conțin farduri în culori naturale, dar și farduri îndrăznețe pe baza de sclipici. O paletă bine aleasă te poate ajuta să experimentezi atât cu machiajul subtil, cât și cu cel seducător de seară.

Paletele bine alese depind foarte mult de persoana care le utilizează. Dacă îți dorești machiaje naturale pentru zilele în care mergi la birou, o paleta plină de sclipici și culori neon se va dovedi impractică și nu o voi folosi. La fel și în cazul în care ai un ten foarte deschis, paletele cu culori pastele s-ar putea să nu te avantajeze foarte mult. Un machiaj reușit conține mai multe elemente, care pot defini și pune în valoare trăsăturile feței.

De exemplu, o privire bine definită începe cu sprâncenele. Pentru a le accentua în mod natural, utilizează un creion pentru sprâncene în nuanța potrivită, iar o bază pentru machiaj aplicată pe pleoape te va ajuta să fixezi culorile și să obții un look de lungă durată.

Citește și:

Când vine vorba de culori, alege nuanțe care să complimenteze frumusețea naturală a ochilor tăi. De exemplu, ochii căprui vor fi puși în valoare de nuanțe de mov și verde, în timp ce ochii verzi vor părea mult mai intenși înconjurați de nuanțe de roz. Pentru ochii albaștri, nuanțele de auriu, cupru și portocaliu vor fi soluția perfectă.

Pentru un look de zi, optează pentru un machiaj delicat și proaspăt. Folosește culori deschise și neutre pentru a obține un aspect natural, perfect pentru zilele de muncă sau întâlniri. În schimb, pentru evenimentele de seară sau petreceri, îndrăznește să experimentezi cu nuanțe mai intense și tehnici de conturare, cum ar fi un machiaj smokey eyes.

Cea mai populară paletă, nelipsită din aproape orice trusă, este paleta nude, cu nuanțe de maro și bej, perfectă pentru un look natural. Paleta cu tonuri de mov și violet este și e foarte populară în rândul celor care preferă un machiaj misterios și seducător.

Citește și:

sursa foto: Oleg Gekman / shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
31 Iulie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.