Setari Cookie-uri

Profită de căldura verii și scapă de senzația de picioare grele!

Picioare grele, umflate, transpirație, stare de oboseală. Sunt doar câteva dintre consecințele caniculei. Știi deja: în timpul zilelor fierbinți de vară, căldura poate deveni rapid sinonimă cu disconfortul. Ca să îți păstrezi senzația de prospețime în toate circumstanțele, iată câteva produse indispensabile pe care să ți le pui în bagajul de vacanță.

Efect revigorant pentru picioare grele

Cine suferă de „Sindromul picioarelor grele” prezintă un retur venos slab care abia dacă are puterea să aducă sângele în partea superioară a corpului pentru a-l alimenta cu oxigen. Ce e de făcut? Pentru ameliorarea circulației sangvine, este important să te miști cât mai mult posibil. Frigul are și el efecte vasoconstrictoare benefice asupra returului venos. Specialiștii în flebologie ne sfătuiesc, de altfel, să aplicăm jeturi de apă rece dinspre zona labei piciorului până înspre coapse, timp de 10 minute, pentru un efect drenant. Totodată, puteți și să vă așezați picioarele pe o pernă mai înaltă ca să stimulați circulația sângelui. Produsele de îngrijire pe bază de camfor și mentol, uleiuri esențiale care asigură o senzație de prospețime imediată, tonifiază și stimulează microcirculația. Spray-ul Tonic Express Circulation de la Puressentiel conține 17 uleiuri esențiale care contribuie la ușurarea instantanee a piciorelor grele.

Citește și:

3 tipsuri pentru picioare ușoare

Periaj uscat

Periajul uscat este un tratament ayurvedic exfoliant, capabil să reactiveze circulația și să elimine celulele moarte. Periajul uscat, cunoscut și sub numele de periaj corporal, este un adevărat ritual pentru a avea grijă de corpul tău. Are numeroase beneficii: pe lângă reactivarea circulației, periajul uscat este un remediu excelent împotriva pielii uscate, este exfoliant și capabil să elimine celulele moarte prezente în mod natural pe piele.

Masaj drenant și/ sau tonifiant

În timpul zilei de lucru se întâmplă să petreci mult timp în poziții statice, atât așezat, cât și în picioare, ceea ce afectează circulația sângelui, iar la finalul zilei îți vei simți picioarele foarte grele. Un ajutor în acest sens este efectuarea unui masaj drenant și/sau tonifiant de către un profesionist. Masajul drenant stimulează circulația în cadrul sistemului limfatic aducând următoarele beneficii: ameliorează durerea localizată; relaxează pielea; tonifică mușchii; o senzație imediată de ușurare; creșterea diurezei; scăderea edemului; modelarea corpului; relaxarea musculară; combate stresul; ajută la eliminarea toxinelor; contracarează celulita; promovează circulația; crește sistemul imunitar.

Citește și:

Înot

Înotul poate face cu adevărat minuni, deoarece apa, în combinație cu mișcarea, exercită un masaj eficient și natural de drenaj limfatic asupra corpului.

Înotul ajută articulațiile și ligamentele să rămână întotdeauna flexibile, iar mișcarea tipică a acestui sport servește la întinderea mușchilor întregului corp, într-un mod foarte simplu.

Gama pentru stimularea circulației Puressentiel

Puressentiel lansează gama Circulation, special creată pentru stimularea circulației periferice. Aceasta conține Sprayul tonifiant pentru stimularea circulației și Gelul Revigorant pentru stimularea circulației.

SPRAY TONIFIANT PENTRU STIMULAREA CIRCULAȚIEI

Este un produs care integrează ingrediente 100% pure și naturale, dar mai ales el se mândrește cu un conținut de 17 uleiuri esențiale. Acesta garantează un efect de relaxare și prospețime imediat, intens și de lungă durată și, ceea ce este fabulous este că, spray-ul poate fi aplicat și peste dres sau ciorap compresiv.

Citește și:

Noul spray tonifiant de la Puressentiel ajută la stimularea circulației periferice și detensionează picioarele:

GEL REVIGORANT PENTRU STIMULAREA CIRCULAȚIEI

Acesta are la bază doar ingrediente 100% pure și naturale și conține la rândul său o serie de 17 uleiuri esențiale. Gelul revigorant asigură un efect de relaxare și prospețime imediat, intens și de lungă durată, dar ajută și la stimularea circulației periferice.

De ce sunt speciale produsele Puressential?

  • Conțin 0% parabeni, fenoxietanol, polietilenglicol, coloranți, OMG, compuși petrochimici sau substanțe de origine animală, parfumuri sintetice, isobutan;

  • Produsele Puressentiel nu sunt testate pe animale;

Produsele Puressentiel se găsesc online și în farmacii fizice: Help Net, Hiperfarmaciile Dr Max, Tei, Bebe Tei, Remedium, Napofarm, Hygeea, eMag, Farmaciile DAV.

Prețuri recomandate:

Gel revigorant pentru stimularea circulației Puressentiel – prețuri începând de la 65 de lei

Spray revigorant pentru stimularea circulației Puressentiel – prețuri începând de la 94 de lei

Vizionare placuta


Kudika
10 August 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.