Setari Cookie-uri

Laser de ultimă generație pentru tratarea tenului la Clinica Dr. Delia Thiess

Specializată în proceduri estetice și servicii stomatologice, Clinica Dr. Delia Thiess a introdus în portofoliul de echipamente laserul de înaltă tehnologie și precizie CO2 eCO2 Lutronic, oferind pacienților un serviciu avansat de îmbunătățire a texturii și aspectului pielii.

Inevitabil, redefinirea standardelor tratamentelor estetice se face periodic, grație progresului tehnologic în domeniu. Iar cea mai recentă invenție de profil tocmai a devenit disponibilă clienților Clinicii Dr. Delia Thiess din București: laserul CO2 eCO2 Lutronic care aduce în plus față de predecesorul său un nivel excepțional de control în desfășurarea tratamentelor faciale, grație ajustării foarte precise a parametrilor pe baza căruia funcționează.

Astfel, noul dispozitiv folosește fascicule laser extrem de fine pentru a îndepărta porțiunile de țesut deteriorat din straturile superficiale ale pielii, ceea ce reprezintă o abordare precisă și controlată de tratament. În același timp, este stimulată producția naturală de colagen, totodată ajutând pielea să se refacă. Nivelul de control ridicat pe care CO2 eCO2 Lutronic îl oferă – pe baza tehnologiei patentate Controlled Chaos (CCT) – a permis atât extinderea portofoliului de tratamente faciale, dar și scăderea disconfortului post-operator al pacientului și a perioadei de recuperare după tratament.

Citește și:

Beneficiile laserului CO2 eCO2 Lutronic sale sunt remarcabile:

  • Personalizare avansată: setările laser pot fi ajustate pentru fiecare pacient în parte, în funcție de nevoile și dorințele individuale.
  • Revitalizare profundă a pielii prin stimularea producției de colagen și îmbunătățirea texturii.
  • Reducerea ridurilor și a liniilor fine, aspect mai tânăr și mai luminos.
  • Atenuarea cicatricilor și porilor lărgiți, conferind pielii un aspect uniform.
  • Recuperare rapidă, iar mulți pacienți observă îmbunătățiri notabile într-un timp relativ scurt după tratament.

Prezent de câțiva ani în industria tratamentelor estetice, laserul CO2 reprezintă o tehnologie de referință în rejuvenarea facială și întinerirea tenului. Cea mai nouă versiune a sa – eCO2 de la Lutronic – este primul laser ablativ fracționat (al cărui fascicul este descompus în mai multe micro-raze care pot penetra pielea până la derm, al doilea strat al său).

Citește și:

CO2 eCO2 Lutronic permite un grad înalt de personalizare a tratamentului

Noul dispozitiv vine cu trei capete de tratament care pot fi schimbate rapid unul cu altul, iar laserul îl recunoaște pe fiecare în parte și ajustează în consecință parametrii pentru desfășurarea tratamentului.

  • Capătul de 120 mm este destinat remedierii cicatricilor și ridurilor adânci, conferind fermitate tenului;
  • Capătul de 300 mm este folosit în tratarea porilor măriți, a iregularităților texturale, îmbunătățind vizibil luminozitatea tenului;
  • Capătul de 500 mm nivelează nuanța și textura tenului, conferindu-i luminozitate și prospețime.

Utilizarea echipamentului de către clinici de înaltă reputație dovedește atât rezultatele excelente oferite de eCO2, dar și nivelul ridicat de încredere al industriei de profil în acest sistem care, deja, se bucură de un feedback foarte bun din partea clienților.

Citește și:

Programările pentru tratamentele cu laserul CO2 eCO2 Lutronic la Clinica Dr. Delia Thiess pot fi făcute prin intermediul formularului dedicat care poate fi găsit aici: https://www.deliathiess.ro/ro/contact sau la numărul de telefon 0732 843 881. Clinica Dr. Delia Thiess se află în București, pe str. Intrarea Valului 15-17. Programul clinicii este de luni până vineri, între orele 10:00 și 18:00.

Vizionare placuta


Kudika
23 August 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.