Setari Cookie-uri

Tina Dobre, nail artist și trainer, explică pas cu pas procedeul: Manichiura prin tehnica rusească

Manichiura obținută prin tehnica rusească este un adevărat trend în social media. Rezultatul este impecabil: în timp ce unghia crește nu se mai vede diferența de culoare. Tina Dobre, technician și trainer de unghii, vă spune cum se obține manichiura rusească.

CP

În timp ce, pentru manichiura clasică, se ține mâna la înmuiat într-un bol cu apă, tehnica rusească se realizează „pe uscat”.

Am renunțat la manichiura clasică, cea în care bagi mâna în apă pentru a înmuia cuticula și am adaptat nevoilor clientelor noastre această tehnică uscată, în care folosim freza pentru stilizarea manichiurii.

Tehnica rusească este benefică în primul rând pentru sănătatea unghiilor și a cuticulei, deoarece în manichiura clasică nu puteam delimita granița dintre țesutul viu și cuticula și tăiam în exces. În felul acesta, după o săptămână, cuticula era crescută în exces și aspectul nu mai era unul plăcut, astfel încât era nevoie să refacem manichiura. În tehnica rusească s, se poate elimina doar cuticula, iar manichiura poate să arate impecabil chiar și 3 săptămâni.”

Citește și:

Trucul pentru a obține o manichiurp impecabilă este acela de a aplica o culoare sub cuticulă . Acest lucru lasă impresia că unghia crește direct colorată.

Tina Dobre recomandă ca și pedichiura să fie făcută cu aceeași tehnică și să evitați curățarea tălpii în mod excesiv. Tehnicianul de unghii recomandă produsele special concepute pentru pedichiură, care ajută bătăturile să se topească și să se curețe piciorul astfel încât să nu fie afectată sănătatea țesutului.

Tina Dobre lucrează de mai bine de 8 ani în industria de beauty. Din dorința de a împărtăși cunoștiințele pe care le-a dobândit de-a lungul timpului, nail artistul predă cursuri de manichiură pentru cele care vor să pășească în această lume, dar și pentru cele care lucrează în domeniu și vor să se perfecționeze.

Citește și:

Cursurile durează o săptămână și cursantele învață tehnici de aplicare pe unghia naturală, cât și tehnici de construcție a unghiilor.

Vizionare placuta


Kudika
11 Septembrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.