Setari Cookie-uri

Pulberea de diamant își face loc în industria cosmetică românească

Produse unice, la prețuri accesibile, produsele româncelor amatoare de frumusețe și rafinament

Industria cosmetică din România a cunoscut, în ultimii ani, un progres semnificativ în ceea ce privește produsele inovative, care au în componență ingrediente de lux.

Unul dintre antreprenori, care a riscat în această industrie, pe o piață dominată de o competiție acerbă, și prin lansarea de produse revoluționare, este Amalia Georgescu. Ea este fondatorul a două afaceri, una de optică medicală (Ama Green Optic) și una de beauty (Amylia), în managementul cărora se ghidează după lecțiile inovației. Amalia a lansat în acest an, în premieră pentru România, o gamă de skincare revoluționară, ce are ca ingredient de bază pulberea de diamant.

Primul produs din gamă, realizat într-un laborator din Timișoara, cu ajutorul unei echipe de chimiști și dermatologi, este serul cosmetic Diamond Nourishing Serum, a cărui unicitatea stă în combinația de ingrediente: pulberea de diamant, niacinamida și acidul hialuronic.

Citește și:
  • Îmi doresc ca româncele să aibă acces la produse cosmetice de lux și inovative, care au prețuri rezonabile și de aceea vreau să le ofer unele care să le dea senzația de confort și sentimentul că sunt sofisticate și elegante. De la această ideea am pornit în crearea unei game revoluționare de cosmetice, al cărei prim produs este un un ser cu efecte uimitoare pentru ten” a declarat Amalia Georgescu, fondatorul Amylia.

Beneficiile pulberii de diamant: hidratare, luminozitatea tenului și un efect anti-aging

Diamond Nourishing Serum, un produs cu puternic efect hidratant, este revoluționar tocmai prin pulberea de diamant care stă la baza lui, un ingredient foarte prețios și foarte rar folosit, deoarece prețul său este ridicat. Pulberea de diamant încetinește procesul de îmbătrânire, prin stimularea producției de colagen. De asemenea, ajută la exfolierea ușoară a stratului superior al pielii, permițând vitaminelor și ingredientelor din componența produsului să pătrundă în dermă. Particulele acestei pulberi se fixează în liniile fine ale feței și reflectă subtil o lumină albastră, imperceptibilă pentru ochi, creând un aspect luminos și radiant.

Citește și:

Ingredientele active ale serului sunt, pe lângă această pulbere de diamant, niacinamida și acidul hialuronic. Niacinamida, o formă de vitamina B3, este cunoscută pentru efectele sale benefice, în special pentru pielea sensibilă, predispusă către acnee, rozacee sau inflamații. Totodată, ea întărește bariera naturală de protecție a pielii, contribuie la menținerea hidratării și la reducerea ridurilor fine și îmbunătățește aspectul general al tenului. Acidul hialuronic, al treilea ingredient activ din ser, conferă hidratare de lungă durată, protejează împotriva deshidratării pielii și îmbunătățește aspectul pielii uscate, fiind blând și bine tolerat de ten. De asemenea, el poate regenera pielea deteriorată de factori externi, conferindu-i un aspect catifelat, uniform și neted, diminuând liniile și ridurile fine.

Citește și:

De la cosmetice revoluționare la parfumuri de semnătură

Serul revoluționar Diamond Nourishing Serum se găsește în magazinul online amylia.ro, alături de alte game de cosmetice, unele organice produse în Grecia și unele bazate pe tehnologii avansate din domeniul bioingineriei, fabricate în Coreea de Sud. Shop-ul online propune româncelor o serie de parfumuri premium, realizate în Dubai, de parfumieri care sunt celebri în industria parfumeriei de lux.

„Parfumurile Amylia sunt unele de semnătură. Un parfum de semnatură este unul care te definește, prin care oamenii te recunosc. Parfumul vorbește în limbaj propriu, dar universal, despre personalitatea, alegerile, stilul tău de viață și despre caracter. El transmite chimia corpului tău. Te face sofisticat și unic și te învăluie într-o stare de bine, completată de eleganță și rafinament”, a mai declarat Amalia Georgescu, fondator Amylia.

Citește și:

    Amatorii de produse de parfumerie orientală și de produse cosmetice unice și revoluționare le pot achiziționa pe Amylia.ro la prețuri cu discount și pot beneficia la orice comandă de testere și multe surprize.

    Despre: Amylia.ro este un magazin online de produse cosmetice și parfumuri premium, create pe bază de tehnologii și ingrediente unice. Shop-ul a fost creat în 2022 de Amalia Georgescu, femeie de afaceri cu o experiență de peste 12 ani de antreprenoriat de succes, ea fiind și fondatoare a brandului de magazine de optică medicală Ama Green Optic.

    Magazinul Amylia cuprinde produse atât pentru femei, cât și pentru bărbați, dar propune și cosmetice și parfumuri unisex.

    Amylia înseamnă:

    • Cosmetice noi, inovative, produse de la zero în România, ca serul pe bază de pulbere de diamante Diamond Nourishing Serum.
    • Cosmetice premium cu notorietate, create în alte țări. Una dintre game aparține brandului de origine greacă MontOlympe, cunoscut pentru produsele cosmetice din plante organice, fondatorii fiind doi medici a căror formare profesională s-a făcut în SUA și Marea Britanie. Cel de-al doilea brand creat și cunoscut pe piețele externe propus consumatorilor români de cosmetice este unul coreean, SKINUA, ale cărui produse premium au la bază tehnologii avansate din domeniul bioingineriei.
    • Parfumuri orientale, create în Dubai, de la zero, pentru piața din România.

    Amylia este un magazin premium de frumusețe, sub umbrela căruia, antreprenoarea Amalia Georgescu își propune să inoveze, prin crearea de la zero a unor parfumuri cu arome sofisticate și a unor cosmetice bazate pe ingrediente unice.

    Citește și:

      Business-ul în optica medicală, fondat încă din 2010 i-a întreținut și dezvoltat Amaliei înclinația spre rafinament și pasiunea pentru industria frumuseții de lux.

      Visul de a crea o gamă a mea de parfumuri, una sofisticată, dar la prețuri accesibile, a apărut în 2019, ne-a declarat Amalia Georgescu. Trei ani mai târziu, antreprenorul cunoaște într-o călătorie de afaceri pe deținătorul unei fabrici renumite de parfumuri din Emiratele Arabe Unite, una cu o tradiție de peste 65 de ani. La finalul unor luni întregi de vizite în Dubai, la această fabrică cu parfumieri renumiți, în care ea a discutat despre ambalaje și a testat zeci de arome, visul Amaliei s-a împlinit. A apărut prima gamă de parfumuri Amylia, un brand numit prin stilizarea numelui meu.

      Citește și:

        Vizionare placuta


        Kudika
        13 Septembrie 2023
        Echipa Kudika
        Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

        Ti-a placut acest articol?

        Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.