Setari Cookie-uri

Crystal Beauty Clinic – centrul de excelență în estetică și laser

Frumusețea este un concept subiectiv, care variază în funcție de perspectivă și cultură, dar cu toate acestea, frumusețea reprezintă un aspect esențial al vieții noastre. Este important să ne amintim că frumusețea vine în toate formele, culorile și dimensiunile, iar diversitatea este ceea ce face lumea mai interesantă și mai frumoasă.

CP

Nu trebuie să îți dorești să arăți ca o altă persoană, ci să fii o versiune îmbunătățită a ta!

Acesta este motto-ul după care se ghidează doctorii de la Clinica Crystal Beauty, care oferă o gamă specifică de tratamente de înfrumusețare, dar și de tratamente din domeniul dermato-venerologiei, chirurgiei generale și chirurgiei plastice.

Toate tratamentele sunt efectuate de medici cu înaltă calificare și experiență, care sunt respectați în industrie atât ca practicieni, cât și ca formatori în medicina estetică. Dincolo de profesionalism, Crystal Beauty Clinic vine cu un concept bazat pe îmbunățirea aspectului fizic fără denaturarea trăsăturilor. Înțelegem că fiecare persoană are nevoi și dorințe unice atunci când vine vorba de frumusețe. De aceea, ne-am angajat să oferim pacienților noștri cele mai avansate și personalizate tratamente și servicii, menite să le scoată în evidență unicitatea și frumusețea.

Citește și:

La Crystal Beauty Clinic oferim servicii de:

  • Dermato Venerologie - are ca obiect diagnosticarea și tratarea bolilor cutanate, a anexelor pielii (păr și unghii) și a mucoaselor adiacente (cavitate bucală și organe genitale), precum și tratarea bolilor cu transmitere sexuală (BTS).
  • Estetică medicală - epilarea cu laser, fillere cu acid hialuronic, biorevitalizare cu Skin Booster sau hiperhidroză.
  • Chirurgie plastică - augumentarea buzelor, blefaroplastie, fire lifting cu fire de suspensie, labioplastie.
  • Chirurgie generală - biopsii cutanate, cura chirurgicală cu unghie încarnată, excizie alunițe, tratament furunculi, tratament abces anal, tratament lipoame sau hemoroizi.
  • Implant de păr – unde se oferă cea mai nouă și sigură metodă de transplant – FUE (Folicular Unit Extract), o procedură chirurgicală minim invazivă, cu anestezie totală.

Indiferent dacă sunteți în căutarea unei transformări spectaculoase sau doriți să vă mențineți frumusețea naturală și strălucitoare, suntem aici pentru a vă ghida și a vă ajuta să vă atingeți obiectivele. Echipa de medici de la Crystal Beauty Clinic vine cu o vastă experiență profesională și o gamă extinsă de certificări internaționale și vă așteaptă într-o ambianță deosebită, oferindu-vă cele mai inovative și eficiente tratamente.

Citește și:

Descoperă toate serviciile clinicii pe site-ul online: https://crystalclinic.ro/, dar și pe rețelele de socializare: www.instagram.com/crystalbeautyclinic, www.facebook.com/CrystalBeautyClinic2021

Vizionare placuta


Kudika
26 Septembrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.