Setari Cookie-uri

Choco Mua lansează noua linie de cosmetice pe piața din România

Choco Mua s-a născut din pasiunea pentru tot ceea ce este nou și de calitate. Ideea de a crea o linie de produse cosmetice în care să regăsim paleta perfectă pentru un machiaj desăvârșit , a venit la pachet cu experiența unui makeup artist talentat. Alina Constantin este creatoarea și fondatoarea Choco Mua.

După ce a explorat și a învățat în cele mai mici detalii toate secretele pentru a pune în evidență frumusțea unei femei, a luat naștere linia de cosmetice Choco Mua, cu texturi echilibrate, nuanțe de nude și marouri care ne amintesc de ciocolată.

Brand-ul meu se numește Choco Mua. Majoritatea clientelor mă știu de Alina Constantin, dar pentru a scoate pe piață o linie de produse de make-up aveam nevoie de un nume de brand.

Îmi place ciocolata, iar toată paleta mea de makeup este dusă în zona aceasta de nude, marouri, pentru că toate acestea se încadrează în stilul meu. Mi-am dorit să am o linie de produse numai a mea.

Sunt produse care pot fi folosite de oricine, sunt calitative și au rezistență. Acesta este principiul de bază al produselor mele.

Vizionare placuta


Kudika
11 Octombrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.