Setari Cookie-uri

Crescina aniversează 25 de ani de inovație pentru creșterea părului

Anul acesta, Crescina, gama inovatoare în domeniul stimulării creșterii părului, parte a brandului LABO, aniversează 25 de ani de cercetare și dezvoltare a produselor dermatocosmetice cu tehnologii brevetate și cu eficacitate dovedită pentru 100% dintre utilizatori*. Pentru a celebra acest moment unic, echipa MagnaPharm Romania, unic distribuitor al brandului Labo în România, o serie de evenimente și activități în locația Le Château din București.

Ziua a fost deschisă cu o masă rotundă, la care au participat 26 de Medici Dermatologi și Rezidenți, unde gama Crescina, cu inovațiile și studiile sale clinice, a fost prezentată de dna Dr. Monica Dărmănescu, Medic Primar Dermato-Venerologie.

Aniversarea de 25 de ani de Crescina a fost continuata cu un al 2-lea eveniment, de seară, la care au luat parte peste 200 de celebrități, artiști, creatori de conținut, alături de importante stații TV și reviste de profil. Amalia Enache, prezentator TV și formator de oprinie publică, a vorbit în deschidere despre istoria îngrijirii părului și a brandului Labo, alături de Petru Friptu, Country Director Dermato Healthcare România, care a subliniat importanța gamei Crescina în dezvoltarea pieței de îngrijire a părului.

Citește și:

Nu în ultimul rând, brandul a oferit un cadou inedit consumatorilor: un eveniment de live-shopping unic si inovator pentru români în care toți doritorii au putut accesa produsele Crescina cu un discount considerabil la toată gama disponibilă pe eMag. Întregul eveniment a fost transmis live simultan pe platforma eMag și pe canalele de social media a trei femei de succes și cu comunități mari pe rețelele de socializare, acestea fiind reprezentative pentru brandul Crescina. Vorbim despre Diana Munteanu, gazda evenimentului, Marisa Paloma și Roxana Erdei (Rux și Opulență).

“Ne-am dorit să organizăm un eveniment de shopping inedit și diferit astfel încât consumatorii să se bucure de produsele Crescina cu cea mai bună ofertă de până acum. Am fost încântați să fim în direct atât pe platforma eMAG, cât și pe canalele de social media ale unor influenceri de beauty renumiți. Această colaborare ne-a oferit oportunitatea de a interacționa în timp real cu comunitatea noastră și de a răspunde întrebărilor legate de produsele noastre. Ne bucurăm să vedem atât de mult interes și apreciere din partea utilizatorilor pentru produsele Crescina și suntem dedicați continuării cercetărilor și inovațiilor care să aducă soluții eficiente pentru sănătatea și frumusețea părului.” spune Ana Mihailescu, Digital Marketing Manager DHC MagnaPharm.

Citește și:

    Despre Labo

    Labo a făcut întotdeauna din inovarea continuă un pilon fundamental al companiei, utilizând-o în întreaga gamă de produse. Unul dintre principalele motoare ale inovației este găsirea de noi soluții dermatocosmetice capabile să echivaleze performanțele medicinei estetice, oferind o soluție alternativă, non-invazivă și foarte eficientă pentru problemele estetice.

    În prezent, Labo Suisse se poate baza pe o rețea de distribuitori exclusivi în 44 de țări, cu prezență în cele mai bune puncte de vânzare din întreaga lume și pe loialitatea consumatorilor săi. Principalele doua game sunt Fillerina pentru skincare si Crescina pentru haircare.

    Despre MagnaPharm Marketing & Sales Romania

    Cu o experiență în industria farmaceutică de peste 25 de ani, MagnaPharm Marketing & Sales Romania oferă servicii integrate de marketing, promovare medicală și în farmacii, comercializare/distribuție, reglementare și acces pe piața din România pentru un portofoliu de parteneri reputabili din industria farmaceutică.

    Portofoliul MagnaPharm Marketing & Sales Romania de produse include medicamente eliberate cu prescripție medicală, medicamente biologice, inovative sau generice, medicamente de tipul substanțelor de contrast, medicamente eliberate fără prescripție medicală, dispozitive medicale, suplimente alimentare și alimente cu destinație medicală specială, produse dermato-cosmetice.

    Cu o echipă de peste 250 de angajați, MagnaPharm Marketing & Sales Romania susține inovația și lucrează zi de zi pentru ca fiecare pacient și consumator să beneficieze de soluții medicale de înaltă calitate.

    Mai multe detalii pe https://www.magnapharm.eu/en

    *Rezultat după 4 luni de testare clinică instrumentală in vivo, dublu-orb, randomizată și controlată cu placebo, pe 46 de subiecți.

    Vizionare placuta


    Kudika
    30 Octombrie 2023
    Echipa Kudika
    Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

    Ti-a placut acest articol?

    Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.