Setari Cookie-uri

ELYSEE: 15 Ani de Parfumuri, Emoții și Un Strop de Nebunie

Trăim o zi de sărbătoare! ELYSEE, numele care definește succesul în lumea parfumurilor din România, vă anunță cu mândrie că împlinește 15 ani de provocări, de creație și, să recunoaștem, un pic de nebunie.

CP

În toți acești ani, ELYSEE a lansat în premieră pe piața românească peste 100 de brand-uri de top, a deschis șapte magazine elegante și un spa de lux, a creat o revistă, care este o sursă continuă de inspirație, și a organizat peste 50 de evenimente memorabile. Toate acestea au propulsat ELYSEE în poziția de lider în distribuția și vânzarea produselor de parfumerie exclusiviste.

Evenimentul aniversar ELYSEE a fost un moment cu adevărat special. Cu această ocazie, a fost lansat conceptul ParfuMonde, primul laborator profesionist de creație de parfumuri din România. ParfuMonde reprezintă spațiul în care prind contur minunate povești olfactive și unde, sub directa coordonare a doamnei Cristina Bălan, singurul parfumier român absolvent al Institutului de Parfumerie din Grasse, se creează arome unice, personalizate și adaptate dorințelor fiecărui client.

Citește și:


Cristina Bălan, fondator ELYSEE a declarat: „Ne bucurăm să sărbătorim 15 ani de pasiune pentru parfumuri și pentru frumusețe alături de clienții noștri, de partenerii noștri și de echipa noastră dedicată. ELYSEE a fost întotdeauna dedicat inovației și calității, iar lansarea conceptului ParfuMonde este dovada continuării acestei viziuni. Suntem convinși că ParfuMonde va aduce oamenilor posibilitatea de a experimenta parfumurile într-un mod unic și personal.

„ Pe parcursul celor 15 ani de activitate, am cunoscut momente de fericire, dar și provocări, ne-am bucurat si am suferit, am avut întâlniri memorabile cu oameni speciali, dar și experiențe pe care ne-am grăbit să le uităm, dar toate acestea ne-au format și iată-ne acum, cu 15 ani de istorie în spate, zâmbind, pregătiți să scriem noi capitole parfumate în această poveste minunată.”

Citește și:

    ELYSEE le mulțumește tuturor celor care i-au fost alături în această călătorie extraordinară: clienți loiali, parteneri de încredere și o echipă minunată. „Promitem să continuăm să vă bucurăm cu arome de top și să vă facem să zâmbiți în fiecare zi!”, declară cu naturalețe cea din spatele acestui concept minunat.

    Vizionare placuta


    Kudika
    26 Octombrie 2023
    Echipa Kudika
    Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

    Ti-a placut acest articol?

    Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.