Setari Cookie-uri

10-12 noiembrie: Black Friday la Sabon!

Dacă iubești produsele Sabon și shopping-ul la prețuri ispititoare, în weekendul 10-12 noiembrie ai program de răsfăț!

De Black Friday ai până la 25% discount la o selecție de produse printre care sigur se numără și produsele tale preferate pentru ten, corp și casă: scruburi, loțiuni hidratante, creme și tratamente de față, produse pentru îngrijirea părului, cosmetice pentru bărbați, ape de toaletă rafinate, arome de cameră, lumânări parfumate, precum și cadouri elegante pentru cei dragi ție, că tot se apropie sărbătorile.

Fii gata să te bucuri de produse Sabon legendare la prețuri speciale și pregătește-ți din timp lista de cumpărături, stocurile se epuizează rapid. Nu uita să ai la îndemână cardul Royal Passport, pentru cumpărături în magazinele fizice, și să te loghezi în contul tău de membru, pentru achiziții online.

Nu faci parte încă din clubul Royal Passport? Vino chiar acum în comunitatea noastră de clienți fideli și răsfățați cu cele mai bune oferte de Black Friday și nu numai!

Citește și:

Iată de ce merită să-ți faci chiar acum un card de fidelitate Sabon:

  • Membrii clubului se bucură de un discount constant, de 10%, pentru orice achiziţie.
  • În fiecare lună, SABON alege un produs - produsul lunii - de care membrii clubului Royal Passport pot beneficia la un preţ special.
  • Ca posesor de Royal Passport Card, ai parte de cadouri speciale pentru ziua ta de naştere.
  • Membrii clubului Royal Passport Card au acces la noile colecții cu 48 de ore înainte de lansarea lor oficială și pot achiziționa produsele cu 10% discount.
  • Pentru cumpărături de minimum 500 de lei, deținătorii de Royal Passport Card beneficiază de un produs gratuit (nu mostră, full size!).
  • Toți membrii acestui club de răsfăț sunt invitați speciali la aniversările și evenimentele de brand.
  • Royal Passport Day e ziua cea mai iubită de către fanii Sabon posesori de Royal Passport Card, pentru că reducerea aplicată oricărei achiziții este de 40%!

Despre Sabon

Citește și:

SABON a venit pe lume din dragoste pentru texturi şi parfumuri, pentru arta îngrijirii și relaxării, pentru bucuria de a crea şi din dorinţa de a oferi oamenilor momente de relaxare şi magie într-o viață atât de agitată.

Sabon înseamnă atenţie până în cel mai fin detaliu acordată ambalajelor, ingredientelor folosite şi combinaţiilor dintre ele, plus o neobosită grijă pentru protecţia naturii şi a mediului înconjurător.

Aromele Sabon te învăluie irezistibil, devin o a doua piele, parte din personalitatea ta şi o formă plină de înțelesuri a expresiei personale.

Povestea se scrie zi de zi, pe www.sabon.ro

Vizionare placuta


Kudika
7 Noiembrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.