Setari Cookie-uri

Soft Aubrun – o iarna în tonuri de castaniu și roșcat de la Londa Professional

Vibrează! Trăiește! Visează! Și bucură-te de orice clipă și de orice anotimp. Pentru că, nu-i așa, și lunile reci de iarnă au farmecul lor boem. Te invităm să descoperi Soft Aubrun, trendul de culoare al iernii de la Londa Professional. Castaniuri, roșcaturi și nuanțe de cupru multiton cu irizații soft, la care se adaugă arămiuri pline de luminozitate. Pentru că e o perioadă în care avem nevoie de mai multă atenție și prezență. Tu cum ești? Îți faci curaj să adopți un nou look cu tente de #AUBURN, blând și sensibil?

Află de la Londa Professional că, în această iarnă, e mai ușor să fii tu însăți. Să te simți liberă de constrângeri și să îți urmezi inima. Atunci când vine vorba de nuanța părului tău, mergi pe un look natural, pe tonalități creative, dar soft, pe look-uri expresive care să îți dea o stare de bine

Castaniu, arămiu, blonduri roșcate, acestea sunt nuanțele care atrag privirile în acest sezon. Și nu doar nouă. La categoria fani a tuturor nuanțelor din zona #softaubrun avem și vedete de primă mână: Kendall Jenner, Zendaya, Ana Girardot sau Madonna.

Hairstilistul Londa Professional, Dudu Cumpăt, ne explică ce presupune acest trend de colorare: "Soft Aubrun este un artificiu creativ pentru o ieșire din cotidian, pentru a crea accente de culoare și a seta atenția pe look-ul tău. Roșcatul și tot ce ține de paleta sa coloristică este o declarație de independență, de a face un pas în față. #SoftAubrun este o direcție stilistică bazată pe tehnici de colorare inovatoare și ultramoderne, care creează un salt cromatic multitonal, dar soft și, totuși, atât de natural.”

Citește și:

Cum faci să păstrezi stălucirea nuanței?

Dacă îți place noua ta culoare de păr, atunci ai grijă să o menții vibrantă. Cum? Cel mai bine este să urmeazi recomandarea stiliștilor Londa Professional care insistă pe folosirea gamei Color Radiance Line. Atuurile ei? Păstrează intensitatea culorii și ajută instant la protecția împotriva mătuirii. Formula gamei Color Radiance conține ingrediente speciale cu rol cheia în revigorarea strălucirii părului: fructul pasiunii și coaja de portocală. Aceasta din urmă are un PH acid care stopeazaă oxidarea nedorită a părului.

Fii atentă cu părul tău: hidratează-l, hrănește-l, iubește-l, iar el îți va mulțumi.

Vizionare placuta


Kudika
15 Noiembrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.