Setari Cookie-uri

3 produse Paula’s Choice pe care trebuie să le încerci în acest nou an

O rutină complexă de îngrijire a tenului porneşte de la cei trei paşi de bază: curățare, exfoliere cu acizi BHA sau AHA şi hidratare de zi/noapte. Această abordare merge mai departe de nevoile de bază ale pielii tale şi include tratamente specifice care se adresează unor probleme mai complexe ale pielii.

Conceptul de rutină complexă îi poate descuraja pe mulţi, dar un pas suplimentar sau doi înseamnă doar un minut sau două în plus în rutina ta de îngrijire de dimineaţă sau seară. Rezultatele vor fi nemaipomenite pentru probleme precum aspectul neuniform, pustulele sau semnele de îmbătrânire. Multe persoane au descoperit că alternarea rutinelor – precum aplicarea produselor esenţiale dimineaţa şi folosirea tratamentelor exclusiv seara – este metoda cea mai bună, care îți va economisi timp şi nu va compromite rezultatele.

Toate-s bune şi frumoase până apare primul rid. Sau până îţi dai seama că toate verile în care ai ocolit produsele cu factor de protecţie te prind din urmă. Sau vrei să dai uitării toate acele pete roşii post acneice sau petele maronii, care apar odată cu înaintarea în vârstă. Avem pentru tine 3 propuneri care te vor ajuta să îi oferi tenul tău îngrijirea de care are nevoie.

Citește și:

25% Vitamin C + Glutathione Clinical Serum

+ 23% tetrahexyldecyl ascorbate

+ 2% ascorbyl glucoside

+ glutathione

25% Vitamin C + Glutathione Clinical Serum este potrivit pentru toate tipurile de ten și este conceput pentru pielea afectată de hiperpigmentări cauzate de soare sau erupții sau pielea ternă, lipsită de luminozitate și fermitate. Reduce stresul oxidativ, uniformizează culoarea pielii și reduce hiperpigmentările, sporind în același timp luminozitatea naturală a pielii. Serul îmbunătățește fermitatea și elasticitatea și oferă rezultate vizibile fără iritații.

Poate fi o soluție pentru persoanele care doresc un produs cu vitamina C, dar nu tolerează acidul ascorbic.

Resist Triple Active Total Repair Serum

+ 0.3% retinoid (retinyl propionate)

+ 5% niacinamide

Citește și:

+ 0.4% hexylresorcinol

Resist Triple Active Total Repair Serum este potrivit pentru toate tipurile de ten, ideal pentru persoanele care au nevoie de un ser multi funcțional care să acționeze pe diferite semne de îmbătrânire a pielii. Ingredientele acționează în sinergie pentru a reduce vizibil liniile fine și ridurile, a estompa petele și a restabili luminozitatea naturală a pielii, a îmbunătăți fermitatea și bariera naturală a pielii.

Poate fi o soluție anti-aging pentru persoanele care nu tolerează retinol, 0.3% retinyl palmitate este mai blând decât 0.1% retinol.

Resist Barrier Repair Advanced Moisturizer

+ 5 tipuri de ceramide

+ tripeptide-5

+ ulei din semințe de pepene verde

Resist Barrier Repair Advanced Moisturizer este o loțiune hidratantă potrivită pentru toate tipurile de ten, cu semne ale barierei naturale compromise – uscăciune și sensibilitate – și pentru tenul cu semne premature de îmbătrânire. Este în special benefică pielii deshidratate, afectată de factorii de mediu. Este ideală pentru oricine dorește o cremă hidratantă cu efecte anti-aging concentrată pe repararea și protejarea pielii.

Citește și:

Poate fi folosită și cu rol de cremă de ochi.

Produsele se pot achiziționa de pe www.paulaschoice.ro.

Vizionare placuta


Kudika
9 Ianuarie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.