Setari Cookie-uri

Descoperă aroma cafelei în gama de îngrijire mCaffeine

Cafeaua este nelipsită din viața noastra, fiind cea de-a doua cea mai comercializată marfă din lume. Ai incercat vreodata și produse cosmetice de îngrijire pe bază de cafea?

CP

Pe lângă faptul că este un stimulent instant, cafeaua este și un superaliment pentru piele și păr, datorită conținutului bogat de cafeină, cu rol antioxidant. Reducerea petelor de bronz, a pungilor de sub ochi și a celulelor moarte ale pielii sunt doar câteva dintre beneficiile cafelei aduse pielii. De la tonifierea și lustruirea pielii, până la îmbunătățirea circulației sângelui și energizare, senzația 'Cof-FEEL' este reală!

mCaffeine este prima marcă din India dedicată îngrijirii personale, oferind o gamă completă de produse pe bază de cafeină cu o calitate Premium. mCaffeine iti propune o alta aventura a cafelei care iti va dezvalui secretul pentru un ten luminos, te va face să descoperi aroma cafelei pe corp pentru o piele catifelată si irezistibila sau pentru un păr sănătos și frumos.

Citește și:

Gama mCaffeine cuprinde mai multe tipuri de produse:

Îngrijirea părului

• Șampon cu cafea fără sulfați și silicon, foarte eficient în controlul căderii părului.

• Balsam cu cafea, pro-vitamina B5 și ulei de argan, cu o combinație de ingrediente care întăresc și hrănesc, lucrand împreună pentru a reduce căderea.

• Scrub exfoliere scalp cu cafea - demonstrat clinic, elimină 99% din bacteriile care cauzează mătreața, alină mâncărimile scalpului și reduce excuamațiile.

Îngrijirea corpului

• Gel de duș cu cafea și vitamina E - curăță în profunzime, hidratează și revigorează pielea. Vine într-un ambalaj natural și biodegradabil sub formă de coffee cup, impregnat cu boabe de cafea măcinată.

• Săpun de baie exfoliant - exfoliază ușor, hidratează, tonifică și calmează pielea.

Citește și:

• Gomaj exfoliant de corp cu cafea și ulei de cocos - exfoliază pentru a îndepărta celulele moarte de pe întregul corp, inclusiv zone dificile, cum ar fi gât, coate, axile, genunchi și picioare.

• Loțiune corp cu cafea și unt de Shea - loțiune care nu lasă urme de grăsime, potrivită pentru hidratare rapidă și eficientă.

• Unt de corp cu cacao & shea - tratează pielea uscată, reduce vergeturile și oferă o hidratare intensă, transformând pielea într-una moale, netedă și suplă.

Îngrijirea tenului

• Cremă gomaj exfoliere față cu nuci - exfoliază pentru a îndepărta celulele moarte, dezvăluind o piele proaspătă și strălucitoare.

• Cremă contur ochi cu cafea și acid hialuronic - 94% dintre utilizatori au prezentat o reducere semnificativă a cearcănelor după utilizarea cremei pentru zona de sub ochi.

Citește și:

• Spumă de curătare a feței - cu o textură ușoară, elimină cu ușurință 99,9% dintre bacteriile care cauzează acneea. Controlează excesul de grasime și îți oferă o piele proaspătă și strălucitoare.

• Mască de față - îndepărtând celulele moarte și impuritățile din profunzime și hrănind porii pielii cu nutrienți esențiali, această mască de față îți va readuce strălucirea tenului.

• Gel de curățare cu cafea și nufăr - îndepărtează impuritătile și lasă tenul proaspăt și strălucitor.

Întreaga gamă de produse o găsiți pe site-ul: https://www.mcaffeine.ro/

Suntem pe Instagram @mcaffeineofficial_romania, dar și pe Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCgctob2ahp-Jxck8s8tOtsg, unde postăm noutăți și informații despre produse.

Citește și:

Vino in aventura mCaffeine!

Vizionare placuta


Kudika
1 Februarie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.