Setari Cookie-uri

Pentru luna iubirii și întâlniri romantice - Tease Cocoa Soirèe de la Victoria's Secret

Tu cum te pregătești pentru Valentine's Day? Rochie sexy și pantofi stiletto? Lenjerie sexy? O culoare nouă pentru părul tău, sau un nou parfum?

Dacă vorbim despre parfum, îți propunem cea mai recentă lansare de la Victoria's Secret, gama Tease Cocoa Soirèe, un parfum elegant ca o ciocolată catifelată de lux, ideal pentru o cină romantică în doi, când vrei să reaprinzi flacăra pasiunii.

Gama cuprinde apă de parfum – cea mai concentrată formă a parfumului, în două variante de 50 sau 100 ml, parfum cu rolă, perfect pentru travel, mist de parfum – un pic mai discret, loțiune de corp parfumată și săpun solid parfumat, pentru o experiență deplină.

Tease Cocoa Soirèe este un parfum decadent și bogat, o nouă interpretare îndrăzneață a parfumului Tease.

Face parte din familia de parfumuri Vanilla Gourmand și are nota de vârf fructe proaspete de pădure, miezul din petale de frezie, iar baza e constituită din spumă de ciocolată bogată și delicioasă.

Citește și:

Notele Tease Cocoa Soirèe detaliate:

  • Fructe de pădure proaspete – un amestec somptuos și consistent de zmeură și mure coapte.

  • Petale de frezie – o floare grațioasă care adaugă o pulbere de contrast olfactiv.

  • Spumă de ciocolată – profund, bogat și aromat, ca un amestec de ciocolată neagră cu cremă Chantilly.

Fii irezistibil de senzuală cu acest amestec gurmand.

"Noul Tease reprezintă esennța luxului și un răsfăț jucăuș, este echilibrul perfect între senzualitate și energie vibrantă." – Principle Parfumier Frank Voelkl.

Pentru o experiență completă, folosește toate produsele gamei, să te învălui în senzualitate persistentă și irezistibilă.

Pregătește-te de V Day cu gama Tease disponibilă în magazinele Victoria's Secret din țară și online pe victoriassecret.ro.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
1 Februarie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.