Setari Cookie-uri

Londa Professional dă tonul unei lumi Satin Blonde

Blondes have more fun – așa spune titlul unui film celebru. Dar așa să fie? Răspunsul stă la fiecare dintre noi, chit că suntem blonde arămii sau blond extrem de deschise.

Un lucru e sigur. Blondul e blond și exercită asupra femeilor o fascinație care nu poate fi ușor explicată. Și nici înțeleasă. Iar Londa Professional a înțeles această dilemă feminină. Londa a știut cum să traducă dorințele fiecăreia dintre femeile care au ales blondul. Pentru că, toate visează de cele mai multe ori la o nuanță și mai luminoasă, și mai deschisă. Așa a apărut Satin Blonde, trendul începutului de primăvară.

Satin Blonde și lumea #BEIGEBLONDE

Blondul e blond, iar femeile care au ales această culoare de păr vor, de cele mai multe ori, să aibă un păr și mai blond, și mai deschis. Vor focus pe anumite zone ale coafurii lor, vor o atenție sporită pe meșele mai vizibile sau pe breton. Este posibil? Întotdeauna. Pentru că stiliștii Londa Professional caută soluții și inovează mereu.

Citește și:

Primele luni ale lui 2024 stau sub semnul trendului Satin Blonde. El este destinat tuturor femeilor care vor mereu un nou tip de blond, dar ușor de manageriat, chiar și atunci când părul crește.

Cum poți obține un astfel de rezultat?

Cu tehnici precum Airtouch, highlights, blow dryer. Care pot aduce nuanțare pe zonele precis desenate, pe porțiunile de păr proaspăt crescut și pentru un rezultat mixat, surpinzător. Vedetele care dau tonul noilor nuanțe sunt atât pudra de decolorare, cât și tonerele Color Tune pentru rezultate cu un finiș natural.

Cum? Ai uitat de tonerele Color Tune Express Blonde Toners de la Londa Professional? Ei, atunci ia aminte. Ele desemnează un serviciu rapid de colorare și corectare a culorii, cu timp expres de acțiune de doar 18 minute.

Serviciul Color Tune presupune corectarea culorii și neutralizarea tonurilor nedorite, pentru ca tu să obții un look blond, cu o strălucire intensă și multidimensională

Citește și:

Îngrijirea și refresh-ul de culoare

Ritualul de îngrijire pentru blondurile solare și super deschise se execută cu produsele din gama Fiber Infusion. De ce? Pentru că această gamă de îngrijire a părului aduce un boost de cheratină firului de păr. Șamponul cu cheratină curăța cu blândețe și pregătește firul de păr pentru repararea intensa generată de masca reconstructivă, care va contribui la protejarea fibrei acestuia.

Acțiunea produselor de îngrijire Fiber Infusion este completată de șamponul Toneplex Pearl Blonde. Motivația? Sănătatea părului și autenticitatea culorii.

Vizionare placuta


Kudika
19 Februarie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.