Setari Cookie-uri

NOUA Clinic redefinește frumusețea

Redefinirea frumuseții în forma sa cea mai naturală este un ideal estetic pe care un număr din ce în ce mai mare de persoane își propun să-l atingă, prin intermediul specialiștilor în domeniu.

Îmbunătățirile la nivel facial sau corporal sunt în măsură să ofere un plus de încredere, dovedindu-se benefice atât la nivel fizic, cât și psihologic.

Această este premisa care stă la baza conceptului NOUA Clinic, un spațiu menit a oferi experiențe pozitive și a cultiva relația armonioasă dintre minte și trup, prin construirea încrederii în aspectul personal. Expertiza echipei de specialiști și gama extinsă de proceduri estetice non-invazive, realizate cu ajutorul tehnologiilor de ultimă oră disponibile pe piață, oferă rezultate sigure, vizibile și rapide.

Fie că doriți să va îmbunătățiți sănătatea pielii, să eliminați, reduceți și atenuați semnele înaintării în vârstă, sau optați pentru proceduri care vizează remodelarea corporală sau îndepărtarea definitivă a părului de prisos, fiecare tratament sau produs este ales de experții NOUA Clinic special pentru nevoile de natură dermatologică și estetică ale fiecărui pacient.

Citește și:

În cadrul NOUA Clinic, regăsiți tehnologii de ultimă generație, precum Sylfirm X, Emerald Laser, Obagi Skintrinsiq, Genesis Nobleen, Dermia Skinfaktor, Laserul Nobleen Alexandrite, Lunula Laser, Dermapen 4. În completarea tratamentelor și procedurilor estetice sau dermatologice alese, va stau la dispoziție game premium de skincare, recunoscute la nivel internațional, precum Obagi Medical sau Dermia Solution.

Venim în întâmpinarea dumneavoastră și cu soluții în ceea ce privește stimularea creșterii părului, precum programul de regenerare capilară Pharma Hermetic sau proceduri combinate pentru tratarea alopeciei.

Medicii esteticieni din echipa NOUA Clinic va propun soluții de tratament menite să redea volumul și conturul fetei, cu ajutorul fillerelor cu acid hialuronic, și pentru estomparea ridurilor, cu ajutorul toxinei botulinice.

Citește și:

În ceea ce privește necesitățile de natură dermatologică, fie că vorbim de tratamentul acneei, tratamentul petelor pigmentare, al rozaceei sau diverse alte afecțiuni la nivel cutanat, medicul nostru dermatolog va oferă consiliere avizată și tratamente pentru îmbunătățirea aspectului și sănătății pielii. În plus, în cadrul NOUA Clinic, puteți opta pentru peelinguri chimice, proceduri de tip PRP sau mezoterapie facială și corporală.

NOUA Clinc este angajată în promovarea frumuseții naturale și cultivarea stării de bine

În zilele noastre, importanța unei relații armonioase între minte și trup este recunoscută și general acceptată, iar exprimarea individualității și îngrijirea personală au căpătat o valoare din ce în ce mai mare. Departe de a fi doar instrumente în obținerea standardelor de frumusețe la modă, tratamentele estetice acționează că un catalizator care facilitează o dezvoltare personală armonioasă. NOUA Clinc este angajată în promovarea frumuseții naturale și cultivarea stării de bine. Într-un ambient liniștit, intim, oferim îngrijiri personalizate, implementând o abordare holistică pentru obținerea stării de bine fizice și psihice și a unei relații armonioase între minte și trup”, declara dr. dermatolog Anne-Marie Marinescu, director medical NOUA Clinic.

Citește și:

Mai multe detalii despre tratamentele, tehnologiile și echipa NOUA Clinic puteți descoperi accesând www.noua-clinic.ro.


Kudika
25 Martie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:
Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Cum să-ți protejezi părul vara: ghid complet despre măști și protecție termică

Expunerea la soare, transpirația excesivă și deshidratarea pot face mult rău părului nostru. Însă, există două arme secrete care ne pot ajuta să menținem aspectul dorit al părului chiar și... Kudika


Parfumurile arăbești actuale: născute în Orient, educate în Europa

Fondat în 2016 de către frații Ibrahim și Malek Masmoum, Gulf Orchid își are rădăcinile în grupul Al Masmoum, o afacere de familie al cărei parcurs a început în... Kudika

Cum să stilizezi părul creț? Ține cont de elementele de bază și bucură-te de rezultatul dorit!

(comunicat de presă)

Părul creț este un păr foarte versatil: de la bucle voluminoase și moi până la cele mai definite, alegerea este într-adevăr... Kudika


Tratamentul Hydrafacial: De ce este atât de popular?

Unul dintre cele mai populare tratamente faciale, la ora actuală, este Hydrafacial, prin abordarea sa unică, în trei pași, care asigură o strălucire sănătoasă și de lungă durată.

...
Kudika

Dr. Gabriel Mazilu, unul dintre cei mai căutați chirurgi esteticieni din România, pentru rinoplastia ultrasonică


Dr. Gabriel Mazilu, chirurg estetician renumit, cu o experiență de peste 15 ani în chirurgia estetică, dar și cu o expertiză extinsă in realizarea operației de... Kudika

Lansarea BIC® Soleil Escape în România: O seară de răsfăț senzorial

CP

BIC®, unul dintre liderii globali în produse de papetărie, brichete și aparate de ras, anunță lansarea gamei sale de aparate de ras BIC® Soleil Escape™ în... Kudika