Setari Cookie-uri

Iubeste-te pe tine insati si lumea te va iubi

Legea atractiei va face ca tu sa atragi iubire.

In cel de-al noualea din seria TRAIESTE.ZAMBESTE.IUBESTE vreau sa iti reamintesc care este calea catre iubirea de sine. Da-ti insa timp sa ajungi sa te iubesti.

Iubirea de sine este una din lectiile de viata importante pe care le putem primi in copilarie. Iubirea de sine nu inseamna egoism ci acceptare si pretuirea darului vietii. Conectarea cu iubirea din interiorul tau. Constientizarea ca esti o bucatica de divinitate.

Cat de minunat este corpul tau.

Cat e minunata este mintea ta.

Cat de perfecta este inima ta.

Iubirea de sine se manifesta prin acceptare de sine

Respectul fata de fiinta ta - de fiecare aspect al acesteia - trup, minte, suflet. Prin cunoasterea de sine si prin a-ti face placere. Abia atunci cand faci asta poti manifesta iubire fata de ceilalti. Iar legea atractiei va face ca tu sa atragi iubire.

Cum sa te iubesti? Priveste-te in oglinda si observa cat de minunat e trupul tau. Gandeste-te la toate senzatiile minunate pe care iti permite sa le traiesti. Fa o lista cu toate calitatile si reusitele tale. Aminteste-ti de lucrurile frumoase pe care ceilalti le-au spus despre tine. Iarta-te pentru ceea ce crezi ca ai facut sau ai spus gresit. Nu te judeca pentru asa zisele tale defecte. Oare chiar sunt defecte? Iar daca sunt, in mod sigur, le poti indrepta. Insa deocamdata accepta-le, sunt parte din tine.

Citește și:

Cu totii avem o umbra iar singura cale catre iubirea de sine este de a accepta aceasta umbra, de a o iubi, in loc de a-i rezista.

Da-ti timp sa ajungi sa te iubesti. Si spune-ti macar o data pe zi, privindu-te in ochi in oglinda: ma iubesc si ma accept asa cum sunt.

By Tanya Shatseva/Shutterstock

Vizionare placuta


Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.