Setari Cookie-uri

Misiunea ta este să faci lumea mai bună! Urmează semnele!

Simți că există ceva în interiorul tău care poate schimba lumea. Ca un foc care poate lumina întreaga planeta chiar dacă încă nu știi exact ce anume este exact.

salveaza lumea foto: By Ase

Fiecare dintre noi are o misiune de îndeplinit pe Pământ. Unii dintre noi și-o asumă pe aceea de a contribui în mod conștient la binele planetei și al celorlalți oameni. Iată șapte semne că te numeri printre aceștia.

7 semne ca ai puterea sa salvezi lumea

1. Nu te simți superioară celorlalți, doar mai puternică

Îți dorești să ai un impact pozitiv în această lume și știi acest lucru în mod subconștient. Găsești resursele de a face asta, fie că e vorba de un zâmbet sau de un proiect umanitar.

2. Simți nevoia să îți manifești divinitatea din tine

Simți că există ceva în interiorul tău care poate schimba lumea. Ca un foc care poate lumina întreaga planeta chiar dacă încă nu știi exact ce anume este exact. Vrei să transmiți acest ceva special și să îl integrezi în toate activitățile tale.

Citește și:

3. Simți că este momentul potrivit pentru tine să răspândești pace, lumină și unitate

Nu rezonezi cu dramele și negativitatea și ori de câte ori există un conflict, tu ești persoana care încearcă să liniștească lucrurile. Vrei să acționezi ca un conector între diferite persoane deoarece intuitiv știi că pot avea o chimie puternică. Ești întotdeauna pozitivă și glumești cu ceilalți.

4. Ai propriile convingeri și practici

Pot fi diferite de cele ale celorlalți, dar cu toate astea ții cont de un cod de conduită urmat de totți cei care au adoptat practici spirituale. upuri spirituale. Acest cod provine de la sursă, care include tot..

5. Ai o răbdare de fier

Ai o răbdare și înțelegere ieșite din comun care te ajută să depășești provocările vieții de zi cu zi. Conștientizezi scopul mai mare al tuturor lucrurilor.

Citește și:

6. Trăiești cu grație, în armonie

În ciuda provocărilor pe care ți le aduce viața, oferi iubire și lumină fiecărei ființe vii. Chiar dacă viața ta poate fi în pericol, protejezi toate formele de viață. Le aperi pe toate pentru că realizezi că suntem unul.

7. Simți că ești aici pentru a aduce un echilibru

Aveți o tendință puternică să protejezi viața și să aduci echilibru atât oamenilor cât și naturii. Faci asta militând pentru unitate în fiecare zi. Evoluezi constant către cea mai bună versiune a ta.

foto prima pagina: By alphaspirit

Vizionare placuta


Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.