Setari Cookie-uri

Părerea lui Radu: Ce-și doresc bărbații

Există o preocupare legitimă și generală legată de întrebarea ce-și doresc femeile. E o strădanie constantă, generată de întrebarea aceasta. Și sunt și foarte multe curente de opinii.

Ca o sinteză, vă spun simplificat și e greu să nu fim de acord. Femeile își doresc tot ce nu-și doresc bărbații. Asta e motivul pentru care se completează unii pe alții. O sumă întreagă de dorințe contradictorii. Sunt cele care apropie, dar mai ales care despart.

Ce isi doresc barbatii

Sursa Foto: Shutterstock/ By Impact Photography

O preocupare serioasă pentru ce ne dorim noi, bărbații, găsești mai rar. Suntem priviți cu superficialitate și expeditiv. Pare, regret s-o spun, pare că e simplu. Femeile suspendă subiectul părând că lucrurile sunt clare. Suspendă discuția crezând că au înțeles. Suntem reduși la câteva apucături pe care nu suntem în stare să ni le strunim cum trebuie. Suntem reduși la ele și pare că e tot ce ne preocupă. Și, ca și cum n-ar fi fost suficient mai prăbușesc și o concluzie groaznică, menită să ne pună și la zid, dar mai ales să ne omogenizeze: “bărbații sunt toți la fel”.

Citește și:

Părem cea mai simplă creație de pe Pământ. Părem făcuți pe genunchi, iertați-mă că spun. Hai să vă lămuresc un pic în legătură cu noi. Ne dorim ce ne-ați învățat mereu să ne dorim. Ne naștem în acest prizonierat. Hai să nu ne ferim de cuvinte, este că vi se pare că singura preocupare a bărbaților e cea sexuală? Restul sunt subordonate acesteia. Restul sunt doar strădanii conexe ca într-un final să se ajungă aici. Tot ce producem în rest, toată gesticulația, toate celălalte întâmplări sunt doar un fel de ornament al acestei singure apucături în care trăim. Dați-mi voie să reformez un pic această situație distorsionată în care trăiți când vă puneți întrebări în legătură cu noi. Dați-mi voie să așez un pic lucrurile mai temeinic, că nu putem să băltim întruna în această superficialitate. E și jignitor, să fim sinceri acum.

Citește și:

Ce isi doresc barbatii

Sursa Foto: Shutterstock/ By Ollyy

Lumea e așa cum ați făcut-o. Noi doar avem impresia că o cucerim. Suntem precum soldații în război. Suntem victime ale acestei subordonări. Toată sexualitatea asta în care trăim e ce femeile au făcut să conteze. E felul lor de a controla. E ce ați făcut voi să fie important. E o armă pe care o aveți la dispoziție. E ca și cum ați lua prizonieri. Asta e condiția la care am fost reduși. Și lucrurile degenerează când o folosiți una împotriva alteia. Pentru că bărbații nu înșală, cum în mod derizoriu se spune. Ei cad pradă unui atac. Sunt luați prizonieri. Niciodată la o spargere de banca cei amenințați cu pistolul nu sunt trași la răspundere pentru că au făcut ce li s-a cerut. Vedeți, aici e chestia. O mare parte din preocuparea voastră e să fiți atrăgătoare sexual. Ținută, machiaj, mers, atitudine. Apoi se cade în această mirare, a preocupării bărbaților pentru lucruri derizorii. Ca și cum ai avea o armă în mână și te-ar mira spaima celui din față. Ar părea că e o problemă a lui starea în care este.

Citește și:

Am simțit nevoia de a pune un pic lucrurile într-o ordine. Bărbații își doresc ceea ce au fost învățați să-și dorească. Sunt sexul slab. Trebuie protejați. Trebuie înțeleși. Trebuie avută mai multă grijă de ei.

Sursa Foto Front Page: Shutterstock/ By Ollyy

Vizionare placuta


Radu Buzăianu se ocupă seara la televizor de politicienii care-i fac viața grea, iar în timpul zilei, de cei 3 copii pe care-i are să-i facă viața un loc mai bun și mai cu sens. Din ce...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.