Setari Cookie-uri

Trei transformări pentru luna august

Timpul a zburat și august este deja aici. De ce nu ai profita de ultima lună de vară calendaristică pentru a te cunoaște mai bine și a te apropia mai mult de chemarea sufletului tău?! Iată trei transformări pe care îți sugerez să le pui în practică în această lună.

1. Intră în peșteră în care te temi cel mai mult să intri

Fiecare dintre noi are o teamă profundă față de ceva. Această frică profundă diferă de tipul obișnuit de teamă care ne ține în siguranță. Această teamă este un monstru, ceva despre care nu vrem să vorbim sau la care să ne gândim. O asemenea frică indică prezența unei răni, a unei traume, ceva care a creat această bubă.

Există o parte din tine prinsă în această frică adâncă. Te ține legată, te împiedică să trăiești în moduri pe care nici măcar nu conștientizezi. De aceea, intrarea în peștera de care te temi cel mai mult îți oferă cea mai mare comoară pe care o vei putea găsi vreodată. Intrarea în această peșteră înseamnă să intri în această frică profundă, să o observi dincolo de vocile înfricoșătoare și să găsești partea abandonată din tine înăuntru. Partea care plânge și care are nevoie de îmbrățișările și iubirea ta. Doar așa devii întreagă.

Citește și:

Imbratiseaza-ti umbra

2. Îmbrățișează-ți umbra

Ființa ta are și o umbră. Este partea din tine la care ai renunțat pe care ai băgat-o sub preș. Acea parte pe care o consideri rea și inacceptabilă mai ales în societate. Oamenii față de care manifești o aversiune puternică îți aduc înaintea ochilor partea din tine pe care ai suprimat-o. Sentimentele negative la adresa acestora justifică suprimarea acelor părți din tine care alcătuiesc umbra. Acestea sunt însă active în tine și, indiferent de cât de mult încerci să le ignori sau să le suprimi, ele lucrează.

3. Descoperă și acționează în direcția scopului tău

Fiecare dintre noi are un scop în viață. Scopul, spre deosebire de ceea ce cred mulți oameni, nu este neapărat ceva clar și exact. Poate fi o aplecare spre anumite lucruri, anumite pasiuni. Legătura dintre aceste pasiuni poate fi definită ca esența scopului tău. Scopul tău evoluează și tu odată cu el. Asta înseamnă că pasiunile tale se pot schimba. De aceea, urmează-ți pasiunile, dar nu te atașaț de ele. Fii deschisă să încerci noi interese și să descoperi lucruri noi despre tine în permanență.

Citește și:

Sursa Foto Front Page: Shutterstock/By Elena Yakusheva

Vizionare placuta


Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.